2020 helyett találkozzunk 2021-ben!

Szerző: Bilás Zsuzsanna

Legyen bármennyire is mesebeli a gombaszögi völgy, a világjárvány minket sem kerülhet el. Mármint, bízunk benne, hogy elkerül, a lehető legmesszebbről, Titeket is, de hatása sajnos mindünk életére van. Bizonytalan időket élünk, nem tudjuk, mi lesz a következő akadály, amit át kell ugranunk, egy dolog azonban biztossá vált: 2020 július közepén nem találkozhatunk Gömör varázslatos szívében.

Oké. Mindenki morzsoljon el néhány könnycseppet, aztán megyünk tovább. Srácok, aggodalomra semmi ok. A 2020-as Gombaszögi Nyári Tábort megszervezzük, annyi a változás, hogy 2021-ben (igen, ez egy ilyen nem túl jó poén, de mindegy). Szóval, 2021. július 12-18. – ennyit kell megjegyezni. Fontos, hogy megértsük, a legtöbbet ezekben a napokban fegyelmezettséggel és önzetlenséggel tudunk elérni. Nem szívesen mondjuk ki, hogy egy évvel el kell halasztanunk a tábort, de felelősségteljes döntést kell hoznunk.

Jegyet váltottál a 2020-as táborra?

Tökéletes. Neked van a legkevesebb aggódnivalód. A 2020-as jegyed érvényes a 2021-es fesztiválra. Ha úgy döntenél, mégsem jössz 2021-ben (ki döntene már így, nem?), a már megváltott jegyedet átruházhatod másra, elajándékozhatod. Legvégső esetben vissza is lehet váltani – aki ezzel a lehetőséggel szeretne élni, az 2020. július 5-ig a jegyek@gombaszog.sk címen jelezze a szándékát. Az e-mailben meg kell adni annak a személynek a nevét, akinek a nevére szól a megváltott bérlet és egy bankszámlaszámot, amelyre a jegyárat vissza tudjuk utalni.

Mikor válthatok jegyet a 2021-es fesztiválra?

Amikor csak szeretnél. A jegyvásár tovább él. A jelenleg árusított bérlet kedvezményes, 55 euróba kerül - ez az akció a helyzetre való tekintettel december 31-ig életben marad. Csak kattints a Jegyek menüpontra, váltsd meg a jegyedet már most, hogy egy év múlva elég legyen benyúlni érte a fiókba.

Az Érsekújvári járás lakója vagy?

A hagyomány szerint minden évben ingyen jeggyel ajándékozzuk meg egy szlovákiai magyarlakta járás lakóit. Idén az Érsekújvári járás lakóinak kedvezett volna a szerencse. A szerencse forgandó, az ígéretünk azonban sziklaszilárd - az Érsekújvári járás lakói 2021-ben ingyen jönnek. Sőt! Hamarosan nagy bejelentéssel készülünk - egy következő magyarlakta járás lakói is a kedvezményezettek sorát gyarapítják majd. Igen, jól érted, jövőre két járás lakói is ingyen kapják meg az egész hetes belépőt. Vigyázat! Az ingyenes belépéshez előzetes regisztráció szükséges - ezt a Jegyek menüpont alatt tudod megtenni.

Mi lesz a zászlós emlékmű felavatásával?

A 2020. június 6-ára, Gombaszögre tervezett felvidéki zászlós emlékmű felavatását szintén kénytelenek voltunk elhalasztani. A zászlótartó emlékművet az eredeti terv szerint 2020. június 4-én felállítjuk, a zászló felvonjuk - erről élő közvetítést nézhettek majd a neten. Aki az összetartozás szimbólumaként az otthonából származó jelképes mennyiségű földet szeretne küldeni az emlékmű felavatásához, az ezt postán keresztül teheti meg. A projektről és a részletekről bővebben ITT írtunk.

Srácok, arra kérünk Titeket, hogy vigyázzatok magatokra és másokra is. Mindnyájunkon múlik, hogyan birkózunk meg közösségként ezzel a helyzettel. Jól jegyezzétek meg: minél hamarabb sikerült győzelmet aratni a járvány felett, annál hamarabb találkozhatunk!

Jegyezzétek fel a naptárba: 2021. július 12-18.

Addig pedig ne feledjétek: sine metu, azaz félelem nélkül!

Hozzászólások

comments powered by Disqus