Jegyek

 • Helyszíni
  hetijegy

  69€

  6 nap
  a helyszínen

 • Elővételes
  Napijegy

  15€

  1 nap
  csak elővételben
   

  Jegyelővétel

 • HetijegyDecember 31-ig

  55€

  6 nap
  csak elővételben

  Jegyelővétel
 • Ingyenes hetijegy

  0€

  Az Érsekújvári
  járás lakóinak

  Regisztráció
 • Helyszíni
  napijegy

  18€

  1 nap
  a helyszínen

Ha van már jegyed, de vennél még valamit, kattints ide:
Jegy ikon
Ingyenes járás esetén az irányítószám megadása után nullázódik az ár.
Sátor ikon
Sátranként egy sátorjegy szükséges.
Vonat ikon

A jegy oda-vissza érvényes.
Bővebb információ itt.


A jegytulajdonos adatai


Akkor jelöld be, ha azt szeretnéd, hogy a jegyet ne a tulajdonosának, hanem egy másik, itt megadott e-mail címre küldjük, így ajándékba tudod adni.

A megrendelt jegyek árát kizárólag személyesen, a tábori portán lehet kifizetni. Ha kérdésed van, vagy akadályba ütköztél a fizetés során írj nekünk a jegyek [kukac] gombaszog [pont] sk e-mail címre!

Utalás esetén a jegy ellenértékének a "Tovább" gombra való kattintás után öt napon belül meg kell érkeznie az alábbi számlára: Sine Metu o.z., IBAN: SK49 5200 0000 0000 1734 7721. Közleménybe kérjük feltüntetni a vásárló itt megadott e-mail címet.

Külföldről érkező utalás esetén: Bank: OTP Banka Slovensko, a.s., SWIFT/BIC: OTPVSKBX, Cím: Dunajská 7114/15, 811 08 Bratislava, Ország: Slovakia (SK)

Személyes fizetés esetén kérjük, hogy szintén öt napon belül fizesd ki a jegyed a komáromi irodánkban (Duna rakpart 12. (a Danubius diákotthon épülete, az Adóhivatal mellett), 945 01 Komárom, Szlovákia.)

Ha kuponnal rendelkezel, akkor az akciós jegyárral számolt összeg csak a "Tovább" gombra való kattintás után jelenik meg.

Összesen: €*