Most válts jegyet Gombaszögre!

Szerző: Radics Rudi

A fejedben folyamatosan a „nyár van, alig fürdőruhában” kezdetű Neoton- sláger sorai kavarognak? Állandóan a naptáradat lapozod, hogy pontosan tudd, hol tart a visszaszámlálás, s bár éjszaka csüggedten hajtod álomra a fejed, reggel mosolyogva ébredsz, mert álmodban viszontláttad őt? Ezekre a tünetekre csak egyetlen gyógymód létezik: itt az ideje, hogy jegyet válts a 2017-es táborra!

Július 10-e ugyan kicsit még távolinak tűnhet, bérletet azonban akár ebben a pillanatban is válthatsz, méghozzá kedvezményes áron, 35 euróért. Ábrádozni ér, csak ügyeljteket arra, hogy az újévi hetijegy április 30-áig kedvezményes árú! A sörrevalóra már most megéri elkezdeni a spórolást. Az online jegyvásár során egy füst alatt el tudsz intézni szinte mindent, ami a kényelmedet és a jókedvedet szolgálja majd Gombaszögön. Minden évben rengetegen kérdezitek meg (tényleg ennyire hihetetlen?), hogy TÉNYLEG elég sátranként jegyet váltani? Biztos, hogy nem kell minden sátorlakónak? Jó, de tényleg nem? Komolyan? Igen, komolyan. Akárhányan zsúfolódtok is be egy ponyva alá. Tavaly voltak srácok, akik hatalmas katonai sátorral érkeztek, ami az esős órákban nem csak remek menedéként, de hangulatos partipontként is szolgált. A sátorjegy 10 euróba kerül.

satorozok

A veteránoknak már nem kell magyarázni, mit rejt a lecsópasz kifejezés, de az újak kedvéért elmondom, hogy szintén előre megvásárolható, 5 reggelit és 5 vacsorát tartalmazó kajajegyről van szó, aminek az ára 15 euró.

Komáromi járás lakói, figyelem!

Ugye már mindenkihez elért a hír, hogy idén Ti vagytok azok, akik ingyen vehettek részt a táborban? Nem fosztunk meg Titeket sem a vásárlás örömétől! Ha az ingyen bérlet mellé meg szeretnétek venni a már felsorolt szolgáltatásokat (sátorjegy, kajajegy), cselekedjetek a következőképpen: az online jegyvásár felületén adjátok meg adataitokat. Ha bepötyögitek komáromi járási irányítószámotokat, a részvételi díj automatikusan nullázódik, a sátor- és kajajegyet pedig máris meg tudjátok vásárolni. Ha nem igényeltek a bérleten kívül mást, igazából nincs más dolgotok, mint álmatlanul forgolódni az izgalomtól a tábor kezdetéig. Elég, ha érkezéskor a portán felmutatjátok a személyi igazolványotokat, vagy más, lakcímmel ellátott hivatalos iratot.

Bánod már előre, de csak néhány napra tudsz leugrani a kempingbe? Napijegyet a helyszínen válthatsz, 12 euróért. S ha már a napijegyeknél tartunk... Hagyománynak számít, hogy a tábor egy napján a régió lakosai szimbolikus belépő fejében nyerhetnek belépést a táborba. Idén a gömöriek 1 euróért a szombati nap programjain és koncertjein vehetnek részt. Hamarosan az is kiderül, mi minden zajlik majd szombaton!

Na, jó. Már biztos türelmetlenek vagytok ennyi infó után. Gyerünk, futás adatokat töltögetni, jegyet váltani, csillapítani a hiányt. Kattintsatok IDE!

Hozzászólások

comments powered by Disqus