Hogyan használjam fel MartFesztes jegyemet Gombaszögön?

Szerző: Paluska Zsuzsanna

Kedves Leendő Táborozók!

A Gombaszögi Nyári Tábor szervezői úgy döntöttek, hogy díjmentes belépést biztosítanak azoknak, akinek a kegyeleti okokból megszakított MartFeszten érvényes megváltott jegye volt a hétvégére. Az elmúlt két napban sok kérdés érkezett ezzel kapcsolatban a szervezők felé, ezért szükségesnek éreztük több információ megosztását a felajánlás részleteit illetően.

A Gombaszögi Nyári Tábor területére ingyen léphetnek be, akik a fesztiválra való regisztrációnál be tudják mutatni a MartFesztre elővételben megváltott bérletüket, illetve hétvégére is érvényes jegyüket, nyomtatott vagy elektronikus formában. Elfogadjuk a MartFeszt helyszínén vásárolt jegyeket is, ebben az esetben egy textil karszalaggal tudjátok igazolni jogosultságotokat arra, hogy költségmentesen költözzetek be a gombaszögi otthonba.

Figyelem! Nálunk csupán azok a középiskolások vehetnek részt díjmentesen a fesztiválon, akik a Martosi Szabadegyetemen már éltek ezzel a lehetőséggel, tehát érvényes jeggyel rendelkeznek. A 18 éven aluliakat a tábori szabályzat értelmében kizárólag egy kinyomtatott és aláírt szülői/törvényes képviselői beleegyezéssel engedhetjük be a tábor területére. Ezt a dokumentumot honlapunkon az Infó menüpont alatt tölthetitek le.

A felajánlás csupán a belépőjegyre vonatkozik, tehát ha szeretnétek busszal érkezni, akkor minél hamarabb írjatok az utazas@gombaszog.sk címre. Kajajegyet, illetve sátorjegyet a táborba való érkezésnél, a portán tudtok vásárolni.

Szeretettel várunk Titeket Gombaszögön!

Hozzászólások

comments powered by Disqus