Öveket becsatolni: indul a jegyvásár!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Már tűkön ülve várod, mikor kaphatod kézhez heti bérleted a nyár legnagyobb és leghangulatosabb fesztiváljára, és szabadegyetemére, a Gombaszögi Nyári Táborba? Jó hírünk van! Elindult a jegyvásár!

Akció!

Igaz a nyár és július második hete még várat magára, mikor is a krasznahorkaiváraljai kemping egyszerre változik fesztivállá és szabadegyetemmé, viszont jobb, ha résen lesztek. Az első ötven online vásárló ugyanis kedvezményes 25 euróért válthatja ki idei bérletét (update: már elfogyott!). Azok se csüggedjenek, akik kimaradnak az első ötvenből, hiszen a következő száz vásárló csupán két euróval drágábban kaparinthatja meg a heti bérletet április végéig, a második százas csoport pedig 29 euróért május végéig.

Megeshet persze az is, hogy körültekintően bepakoltál és a hátizsákod alján ott csücsül a fogkefe, a váltócipő és a bögréd is, viszont az érkezéskor veszed észre, hogy a jegyelővételről bizony elfeledkeztél. Így nem marad más, mint 39 euróért a helyszínen jegyet váltani.

Még több akció!

Arról se feledkezzenek meg a Losonci és a Nagykürtösi járás lakói, hogy idén ők a szerencsés kiválasztottak, akik ingyen bérletet válthatnak a táborba! A portán cska fel kell mutatni a személyi igazolványt a lakcímmel, és máris felnyílik minden sorompó - ha mást is szeretnél venni, akkor az internetes jegyelővételi felületen az irányítószám megadásával nullázódik a hetibérlet ára.

De szimbolikus egy euróért juthatnak hozzá hetibérletükhöz a hűséges táborozók is. Ha tavaly hetijegyet vásároltál, és idén két olyan haverod is rád hivatkozva veszi meg. A hűségprogrammal kapcsolatos bővebb információk itt találhatóak!

Mit tegyek még a kosaramba?

A hagyományokhoz híven idén is lehetőséged nyílik partibusszal elrobogni táborba. Ezévben immár három autóbusz indul útnak Krasznahorkára, kettő nyugatról és egy keletről! A nyugati járatra a helyjegy ára 26 euró, míg a keletire 14 euró.

buszmenetrend

Megéri előre megvásárolni a sör- és ételjegyeket is! A Lecsópasz magába foglalja a napi egyszeri reggelit és estebédet, az ára 12€. A Golden Hurkapasz pedig ötször 3-3,5€ értékű a'la carte ételre váltható be bármikor, amikor megéhezel. A Golden Hurkapasz ára 15€. S végül ajánljuk figyelmedbe a Sörkupont is, ami tíz sör árába kerül, de tizenegy sört kapsz érte.

A jegyvásárlás

Ha a jegyvásár során valamilyen akadályba ütköztél, akkor az alábbi segítség neked készült.

jegyvasar

A jegyelővételi rendszer ide kattintva érhető el. Az oldal alján két módszer közül is választhatsz: Kézi kitöltés esetén minden mezőt neked kell kitöltened, a Facebookos adatok betöltésére kattintva viszont a személyes adataid automatikusan megjelennek az űrlapon.

Ügyelj arra, hogy minden mező a kért formátumban legyen kitöltve! Ebben segítséget nyújthatnak a kis kérdőjelek, melyek fölé tartva az egérmutatót egy rövid leírás jelenik meg az adott mezővel kapcsolatban. Ha valamit hibásan töltöttél ki, akkor az adott mező pirossá változik, így azt javítani kell.

Az e-mail címed helyességére fokozottan ügyelj, ugyanis oda postázzuk neked a jegyet. Egy cím csak egy jegy megvásárlására használható.

Ha a partybuszok egyikével szeretnél a helyszínre érkezni, akkor a Mivel érkezel mező legördülő menüjéből az alsó két opció megjelölésével tudsz helyet foglalni a buszra, ahol azt is látod, hogy hány szabad hely van még. A járatok útvonaláért kattints ide!

Ha kitöltötted az űrlapot, kattints a Tovább gombra! Ha ingyenjegyed, kedvezményes kuponod van, vagy ingyenes járásbeli település irányítószámát adtad meg, akkor a kedvezmény a Tovább gombra való kattintás után jelenik meg!

Fizetés

Ha mindent rendben kitöltöttél, akkor pár másodperccel később már a PayPal felületén találod magad. Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor a Pay with my credit or debit card opcióra van szükséged (alapból ez nyílik meg). Itt add meg a kártyád számát, lejárati idejét és a CVC vagy CVV számot a képen látható módon.

CVC vagy CVV

A kártya adatai alatt még megváltoztathatod a számlázási nevet és címet, de ezek az információkat a rendszer automatikusan feltölti az űrlapon található adatokkal, tehát csak akkor kell módosítanod, ha valamilyen oknál fogva ez indokolt.

Végül kattints a Pay gombra. A rendszer leellenőrzi a kártyád adatait. Ha mindent rendben talált, kattints a Pay Now-ra, hogy véglegesítsd a kifizetést! Sikeres jegyelővétel esetén a megadott e- mail címre perceken belül megérkezik a jegyed!

Ha valamilyen hiba folytán nem lehet fizetni a kártyával, újra az előző felületen találod magad, ahol javíthatod az adatokat. Ellenőrizd le, hogy minden mezőt helyesen töltöttél-e ki. A fizetés meghiúsulásának leggyakoribb oka az szokott lenni, hogy nincs elég pénz a kártyán, vagy nem lehet internetes fizetésre használni azt. Ebben az esetben fordulj a kártyát kibocsájtó bankhoz, vagy próbálj meg egy másik kártyát használni.

Ha továbbra is van kérdésed a fizetéssel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk a jegyek@gombaszog.sk címen!

Hozzászólások

comments powered by Disqus