Vigyázz, kész, indul a jegyvásár!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Ha már hetek óta várod, hogy idén is megvehesd a nyár leghangulatosabb szlovákiai magyar fesztiváljára és szabadegyetemére, a Gombaszögi Nyári Táborra szóló heti bérleted - jó hírünk van! Vigyázz, kész, jegyvásárlás!

Nem érdemes sokáig teketóriázni, mert az első száz vásárló 25 euróért, a következő száz pedig 27 euróért veheti meg a kedvezményes bérleteket. Ezen felül az interneten váltott hetibérlet ára 29 euró. Az elővételben megvásárolt jegyet elég kinyomtatva elhozni Krasznahorkára, és a gyors regisztrációt követően a máris belevetheted magad a felvidéki magyar fiatalok legnagyobb szabadegyetemébe és fesztiváljába.

Az elővételi rendszerben mindent meg tudsz venni bankkártyád segítségével. Egy helyen tudsz foglalni helyet a partybuszok egyikére, és kényelmesen választhatsz a szálláslehetőségek közül is. Előre megvásárolhatod a reggelit, vacsorát és ebédet, és vehetsz sörkupont is, amely így tizenegy nagy sört kaphatsz tíz áráért.

A hagyományainkhoz híven két régió ingyen jöhet a táborba. Ha a Szenci vagy a Nyitrai járásban (vagy Bárslédecen) van az állandó lakhelyed, irányítószámod megadásával nullázódik a belépőjegyed ára!

A jegyvásárlás

Ha a jegyvásár menete nem lenne teljesen világos, vagy valamilyen akadályba ütköztél a bevásárlás során, akkor az alábbi segítség neked készült.

jegyvasar

A jegyelővételi rendszer ide kattintva érhető el. Az oldal alján két módszer közül is választhatsz: Kézi kitöltés esetén minden mezőt neked kell kitöltened, a Facebookos adatok betöltésére kattintva viszont a személyes adataid automatikusan megjelennek az űrlapon.

Ügyelj arra, hogy minden mező a kért formátumban legyen kitöltve! Ebben segítséget nyújthatnak a kis kérdőjelek, melyek fölé tartva az egérmutatót egy rövid leírás jelenik meg az adott mezővel kapcsolatban. Ha valamit hibásan töltöttél ki, akkor az adott mező pirossá változik, így azt javítani kell.

Az e-mail címed helyességére fokozottan ügyelj, ugyanis oda postázzuk neked a jegyet. Egy cím csak egy jegy megvásárlására használható.

Ha a Nyugat-Szlovákiából induló partybuszok egyikével szeretnél a helyszínre érkezni, akkor a Mivel érkezel mező legördülő menüjéből az alsó két opció megjelölésével tudsz helyet foglalni a buszra, ahol azt is látod, hogy hány szabad hely van még. A járatok útvonaláért kattints ide!

Ha panzióban szeretnél lakni barátaiddal, akkor a Hol fogsz aludni című legördülő menüből tudod kiválasztani a szobát. Csak egész szobát lehet foglalni, és csak a tábor teljes idejére. A társaságból egy embernek kell kifizetnie a szoba árát. Ha sátorban szeretnél éjszakázni, a sátordíjat szintén csak egy embernek kell kifizetnie. A sátordíj nem függ attól, hányan alszanak benne, ezért érdemes teljesen kihasználni a sátor kapacitását. Ha az ismerősöd által kifizetett sátorban vagy panzióban szeretnél lakni, az első opciót válaszd.

Újdonság idén a Sörkupon, amellyel elővételben tíz sör áráért tizenegyet kaphatsz, és nem kell a kasszánál a pénztárcában sem kotorni.

Ha kitöltötted az űrlapot, kattints a Tovább gombra! Ha ingyenjegyed, kedvezményes kuponod van, vagy ingyenes járásbeli település irányítószámát adtad meg, akkor a kedvezmény a Tovább gombra való kattintás után jelenik meg!

Fizetés

Ha mindent rendben kitöltöttél, akkor pár másodperccel később már a PayPal felületén találod magad. Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor a Pay with my credit or debit card opcióra van szükséged (alapból ez nyílik meg). Itt add meg a kártyád számát, lejárati idejét és a CVC vagy CVV számot a képen látható módon.

CVC vagy CVV

A kártya adatai alatt még megváltoztathatod a számlázási nevet és címet, de ezek az információkat a rendszer automatikusan feltölti az űrlapon található adatokkal, tehát csak akkor kell módosítanod, ha valamilyen oknál fogva ez indokolt.

Végül kattints a Pay gombra. A rendszer leellenőrzi a kártyád adatait. Ha mindent rendben talált, kattints a Pay Now-ra, hogy véglegesítsd a kifizetést! Sikeres jegyelővétel esetén a megadott e- mail címre perceken belül megérkezik a jegyed!

Ha valamilyen hiba folytán nem lehet fizetni a kártyával, újra az előző felületen találod magad, ahol javíthatod az adatokat. Ellenőrizd le, hogy minden mezőt helyesen töltöttél-e ki. A fizetés meghiúsulásának leggyakoribb oka az szokott lenni, hogy nincs elég pénz a kártyán, vagy nem lehet internetes fizetésre használni azt. Ebben az esetben fordulj a kártyát kibocsájtó bankhoz, vagy próbálj meg egy másik kártyát használni.

Ha továbbra is van kérdésed a fizetéssel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk a jegyek@gombaszog.sk címen!

Hozzászólások

comments powered by Disqus