Kerüld el a sorban állást, avagy on-line jegyrendelés howto

Szerző: Halász Dávid

Idén már a neten keresztül is válthatsz jegyet a táborba a Jegyek menüpont alatt. Ebben a rövid posztban az on-line rendelés és fizetés kérdéses részleteihez nyújtunk segítséget.

A jegyelővétel hatalmas előnye, hogy a visszaigazoló e-mailben kapott tárborjegyedet otthon kinyomtatod, Krasznahorkán felmutatod a portán, ha a helyszíni fizetést választottad, akkor kipengeted a pontos összeget, ha kártyával fizettél, akkor azt sem kell, aláírod a regisztrációs ívet, és máris táborlakóvá válsz. Ha neten rendeled a jegyed, nincs sorban állás órákon át, amíg az előtted lévő több tucat ember elmondja, mit szeretne, és kitölti az adatait. Természetesen a helyszínen továbbra is lehet tábor-, sátor és kajajegyet venni, de abban az esetben az adatokat a portán kell kitöltened.

Buszfoglalás

A limitált férőhelyes táborbuszokra csak on-line (bankkártya vagy paypal) fizetéssel regisztrálhattok. Ahogy azt az előző években megszokhattátok, az oda-vissza közlekedő buszok a legfontosabb nyugat-szlovákiai városok mellett a kisebb településeken is megállnak, ezt e-mailben egyeztetheted velünk. Többek közt Búcson is, ahol a helyi borgazdák jóvoltából a buszokat frissítővel is megtankoljuk.

A busz foglalásakor a rendszer leellenőrzi a szabad helyek számát az egyes buszokon és csak azokat a buszokat mutatja, amelyeken még van szabad hely. Tehát előzetesen nem kell levelezni a helyek miatt. Ha idő előtt betelnének a buszok, és többen is jelzitek, hogy jönnétek, több buszt indítunk.

Az adatok kitöltése után írd le az ellenőrző kódot, és a szerződési feltételek megértése után jöhet a Megveszem gombra kattintás. Fontos, hogy a buszfoglalásod ekkor érvényesül, tehát ilyenkor még egyszer ellenőrzi a rendszer a szabad helyeket, és ültet téged valamelyik ülésre. Ha órákon át töltötted ki az adatokat, előfordulhat, hogy az alatt egy csoport megvette a maradék szabad helyet, ezért nem érdemes sokat szöszmötölni. Ha sikerült a foglalás, ha nem, természetesen értesítést kapsz.

Bankkártyás vagy PayPal fizetés

Ha eddig minden simán ment, és az on-line fizetést választottad (busznál csak azt választhatod) akkor a PayPal fizetési felületén találod magad. A foglalásod zsenge 15 percig érvényes, addig célszerű bepötyögni az adatokat, különben a foglalás törlődik, de akkor sincs baj, újra kezdheted a regisztrációt elölről. Egy emailcímmel csak egyszer lehet regisztrálni, de ha kicsúsztál az időkorlátról, természetesen újra használhatod a címedet.

Ha rendelkeznél PayPal fiókkal, akkor már ismered a járást, bejelentkezés után néhány kattintással meg is van a jegyed. Ha simán bankkártyával szeretnél fizetni, kattints a képen megjelölt Don’t have a PayPal account? linkre! A legtöbb bankkártya alkalmas a on-line fizetésre (ennek egyik alapfeltétele a CVC vagy CVV kód megléte, ami az aláírás melletti/alatti számsor (utolsó) három számjegye).

A telefonszámot újra ki kell töltened, és lényeges pont, hogy külföldi előhívóval kezdődjön, tehát 00-val (Szlovákia esetén 00421).

Ha mindent megfelelően töltöttél ki, még egy utolsó megerősítő oldalra kerülsz, ahol ellenőrizni tudod az adataidat és a pénzösszeget, a véglegesítéshez a Pay now gombra kell kattintani. Fontos, hogy a kártyán legyen elég pénz, és a vásárlási keret (napi, globális) is több legyen az összegnél.

Ha mindez kész, és sikerült a fizetés, kapsz számlát, és pár percen belül egy emailt a jegyeddel együtt, amit nyomtass ki, és a tábor bejáratánál mutass fel.

Ha egyéb probléma merülne fel, a Facebook oldalunkon, vagy az info@gombaszog.sk címen nyugodtan fordulj hozzánk.

A jegyed megváltása után pedig már nincs más hátra, minthogy üdvözöljünk a Gombaszögi Nyári Tábor résztvevőjeként.

Hozzászólások

comments powered by Disqus