Legfrissebb híreink

Újabb előadókkal bővült a fellépők listája.

Szerző: Kiss Márton

Újabb előadókkal bővült a fellépők listája.

Már csak pár napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót, hogy mielőbb válts bérletet, hiszen ezekről a koncertekről nem akarsz lemaradni! Az eddig bejelentett előadók mellé, csatlakozik a Margaret Island, Szabó Balázs Bandája, Azorka és Kristoaf. Egészen április 30-ig kedvezményes áron szerezhetitek be a Gombaszög 2024 hetijegyeiteket. Érdemes lecsapni a 89 eurós bérletekre, hiszen idén is több mint 500 programmal várunk benneteket. Ne habozzatok, váltsatok jegyet időben! A fesztiválra szóló belépőjegy NEM tartalmazza a sátorjegyet, így ha táborban éjszakázol, akkor kell, hogy legyen sátorjegyed is. Ha van már jegyed a fesztiválra, de még a lakhatáson nem gondolkodtál, akkor válts mielőbb sátorjegyet, hogy a számodra megfelelő kempingbe költözhess, közel a barátokhoz! Az Andrássy-kemping ugyan már betelt, de még mindig bőven van hely a Bebek- és a Coburg-kempingben. Találkozzunk Gombaszögön, a nyár legnagyobb buliján július 16. és 21. között!

Olvasd tovább...

Szóljon a muzsika a FolkSzögletben is!

Szerző: Kiss Márton

Szóljon a muzsika a FolkSzögletben is!

Két hét múlva véget ér a tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót a népi dallamok kedvelőinek. Idén a FolkSzögletben egyebek mellett a Góbé, a Fanfara Complexa, a Khamoro Budapest Band és a Cimbaliband formáció zenéjére járhatod a táncot. Mielőbb válts bérletet, hiszen ezekről a koncertekről nem akarsz lemaradni! Találkozzunk Gombaszögön, a nyár legnagyobb buliján július 16. és 21. között!

Olvasd tovább...

Szakmai gyakorlat Gombaszögön

Szerző: Kiss Márton

Szakmai gyakorlat Gombaszögön

A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi és Informatikai Kara (GIK) és a Sine Metu egyesület, mint Gombaszög, a legnagyobb hazai magyar rendezvény szervezője együttműködési szerződést kötött, melynek célja a két intézmény közötti szakmai kapcsolatok elmélyítése és gyakorlóhelyek kialakítása, amely által a kar hallgatói értékes tapasztalatot szerezhetnek a tanulmányaikkal összefüggő szakmai gyakorlatok elvégzése során. Gombaszög szervezésében egy 400 önkéntest számláló, tettrekész csapat vesz részt, akik az év 359 napján azért dolgoznak, hogy a nyár legjobb hetén Gömör legyen a világ közepe. Hiszünk abban, hogy a Selye János Egyetemmel való együttműködés mindkét fél számára hasznos tapasztalatokat és rengeteg nagyszerű élményt tartogat. Szervezői stábunkba továbbra is a legnagyobb szeretettel várunk minden tenni akaró önkéntest, köztük a Selye János Egyetem hallgatóit is. Találkozzunk Gombaszögön, a nyár legnagyobb buliján július 16. és 21. között!

Olvasd tovább...