Elindult a tavaszi jegyvásár!

Szerző: Kiss Márton

Egészen április 30-ig kedvezményes áron szerezhetitek be a Gombaszög 2024 hetijegyeiteket. Érdemes lecsapni a 89 eurós bérletekre, hiszen idén is több mint 500 programmal várunk benneteket, köztük számos ismert zenei formáció koncertjével, melyek egy részét már felfedtük előttetek, de tartogatunk még néhány meglepetést. Ne habozzatok, váltsatok jegyet időben!

A fesztiválra szóló belépőjegy NEM tartalmazza a sátorjegyet, így ha táborban éjszakázol, akkor kell, hogy legyen sátorjegyed is. Ha van már jegyed a fesztiválra, de még a lakhatáson nem gondolkodtál, akkor válts mielőbb sátorjegyet, hogy a számodra megfelelő kempingbe költözhess, közel a barátokhoz!

Az Andrássy-kemping ugyan már betelt, de még mindig bőven van hely a Bebek- és a Coburg-kempingben. A Bebek-kemping elsősorban azok számára lehet ideális, akik nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a reggelig tartó bulikat, hiszen három perc sétára található a rendezvény központjától. A Coburg-kempinget a Fekete-patak túloldalán, a Darázsréten találjátok, ami a történésektől pár lépésnyire terül el.

Hozzászólások

comments powered by Disqus