Crowdfunding: dobj egy marék vakolóanyagot a monostorba!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Idén júniusban, öt eredményes szezont követően lezárult a pálos monostor ásatása, így erőforrásainkat most a monostor felújítására és állagmegóvására fordítjuk. Ehhez viszont a segítségetekre van szükségünk!

A világjárvány hatására ugyanis jelentősen megdrágultak az építőanyagok, aminek következtében nem tudjuk befejezni a felújítási munkák idei fázisát. Az elmúlt egy évben 144 tonnányi műemléki vakolatot használtunk fel, de az utolsó kamiont, amely a falkoronák lezárására szolgáló speciális falazóanyag, nem tudjuk megvásárolni. Ez az első eset, hogy ilyet kérünk tőletek, de hiszünk benne, hogy összefogással meg tudjuk teremteni a fedezetet a hiányzó 24 tonnányi vakolóanyagra. Segítségeteket szeretnénk hát kérni a hiányzó 8500 eurós összeg megteremtésére.

add meg a kép czímét

Bizonyos összegű adományokat tárgyi ajándékkal, illetve élménnyel köszönjük meg nektek. Tiétek lehet egy repohár, egy gombaszögi póló, egy gombaszögi ajándékcsomag, páros bérlet a 2022-es fesztiválra, vagy akár egy egész hétvége Gombaszögön, a kiváló, újonnan épített faházaink egyikében. A jó hír, hogy a szükséges összeg fele már össze is gyűlt, hála annak a – cikkünk születésének időpontjában – 60 (!) önzetlen támogatónak, akik összedobták azt a bizonyos fél kamionnyi vakolóanyagot.

Arra kérünk hát titeket, hogy segítsetek a felújításban. Dobjatok egy marék vakolóanyagot ti is az ikonikus monostorba! És ne feledjétek: minden cent számít, hiszen jól tudjátok, sok kicsi…

Ha szeretnétek hozzájárulni az adományotokkal, IDE KATTINTVA megtehetitek.

Köszi!

Hozzászólások

comments powered by Disqus