Tiszta és higiénikus Gombaszög

Szerző: Péter Darányi

A COVID-19 nevű vírus immár világméretű krízissé terebélyesedett, ezt mindenki tudja. A legfrissebb adatok szerint a mai napon az újonnan regisztrált fertőzöttek száma elérte a 123-at, ami a járvány kitörése óta rekordszámú megbetegedésnek számít Szlovákiában. Nyilvánvaló, hogy ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni Gombaszögön sem.

add meg a kép czímét

A LITE szervezőcsapata mindent elkövetett azért, hogy a 2020-as fesztivált a betegség messziről elkerülje. A törvényi előírásoknak megfelelően természetesen betartjuk a létszámkorlátozást, tehát egy időben ezer embernél több nem lesz a völgyben. Már a tábor bejáratánál nagyméretű molinó hirdeti a kézmosás fontosságát és annak helyes módját.

A fesztivál területére több ponton helyeztünk ki kézfertőtlenítő oszlopokat, valamint mobil kézmosókat. A szokásosnál is jobban ügyelünk arra, hogy a vizesblokkok területén véletlenül se fogyjon el a szappan.

add meg a kép czímét

Ahhoz azonban, hogy a védekezés valóban hatékony legyen, elkerülhetetlen a táborozók felelősségteljes magatartása. Nyomatékosan kérünk tehát minden kedves fesztiválozót, hogy éljen gyakran a kézmosási lehetőségekkel, sűrűn tisztítsa a re-poharát, és lehetőségeihez mérten tartsa be a járványügyi előírásokat. Ilyen módon remélhetőleg mindannyian egészségesen és boldogan térünk majd haza.

add meg a kép czímét

Hozzászólások

comments powered by Disqus