Korona Gombaszögön!

Szerző: Nikolett Gubala

Kedved támadt egy kis örömzenélésre, de fogalmad sincs, hol találhatnál embereket, akik szívesen énekelnek, míg te a kedvenc számod akkordjait pengeted? Célozd be a Korona színpadot!

A Korona komolyzenei sátra minden évben tucatszám vonzotta a zene szerelmeseit, valamint az örömzenélése és kikapcsolódásra vágyókat. Idén annyiban tér majd el programtervük, hogy sátor helyett egy saját színpadon nyújtanak lehetőséget a felvidéki magyar fiatalságnak tehetségük bemutatására, mindezt különféle stílusokban megvalósítva. A színpad megnyitóján maga a Korona vegyeskar nyújt ízelítőt színes repertoárjukból.

Ez éven a Zekeres, a Paradigma, a HoryZone, valamint Pákó Mária és a Viharvirág együttesek készülnek nagyszerű műsorokkal a táborozók számára. S bár ez alkalommal nem lesz lehetőség a chilles komolyzene hallgatásra, a Korona mégis hatalmas szeretettel vár mindenkit, akinek kedve támad a spontán jam-elésre.

Mindemellett, a Korona színpadon szombaton 13:30 órai kezdettel részt vehetsz egy előadáson, amelyen Somogyi Péter mesél a párkapcsolati szerepekről napjainkban, s azok változékonyságáról, vagy épp állandósságáról.

Szóval, pakold be a gitárod, memorizáld kedvenc dalszövegeid, és irány a Korona színpad!

Hozzászólások

comments powered by Disqus