Augusztus végén jön a Gombaszög LITE

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Bizony! A világjárvány ellenére idén is lesz Gombaszög. Igaz, kissé rendhagyó módon. Augusztus 20-a és 23-a között várunk Titeket óriási szeretettel a gombaszögi völgybe, hogy együtt töltsük a nyár valószínűleg legkirályabb hosszú hétvégéjét.

A Gombaszög LITE a hazai előadókat részesíti előnyben, ők töltik majd meg zajongással a Kocsmakert és a Szifon Terasz színpadát. A FolkSzögletben ropni lehet majd hajnalig, a Szoba Chillben pedig egy alternatív univerzumba kerülhettek. A Korona sátorban mindenki kieresztheti majd a hangját, ha pedig csendre és megnyugvásra van szükséged, a Labirintus udvarban elveszhetsz, hogy megtaláld önmagad. Tudjuk jól, hogy odavagytok a versengésért, ezért a csapatjátékok szintén helyet kapnak a programban, ha pedig a hosszú, karanténban töltött hónapok után már nincs az a nagyszülő a világon, aki elvállalná, hogy vigyáz a kicsire, amíg Ti kieresztetik a gőzt, a GombaOvi gondoskodik arról, hogy az utód és a szülők is a számukra lehető legideálisabb programon vehessenek részt.

Közérdekű infó!

Jegyek csak elővételben és korlátozott mennyiségben kaphatóak, mégpedig itt a honlapon, a Jegyek menüpontra kattintva.

Ha szeretnél tábori pólót, csapd hozzá a jegyedhez, mert a helyszínen már nem lesz lehetőséged beszerezni.

A koronavírus-járvány különösen nehéz helyzetbe hozta a kulturális intézményeket, amely alól sajnos Gombaszög sem kivétel. Ezért úgy döntöttünk, hogy a jegyvásárban megnyitjuk a támogatói jegy megváltásának lehetőségét is. Eszerint aki a 29 eurós jegy árán felül támogatni szeretné a gombaszögi kezdeményezést, az 39, 49, vagy 59 eurót is adhtat a belépőjegyéért.

Ne feledjétek: a Gombaszög 2020-ra megváltott hetijegyek a jövő évi egyhetes fesztiválra érvényesek, 2021. július 12. és 18. között, az idén augusztusi LITE-ra nem!

Pontosabb infókkal, részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig pedig legyetek óvatosak, húzzátok fel azt a maszkot, dörzsöljétek azt a szappant, hadd legyen felhőtlen a nyár vége, együtt, otthon, Gombaszögön!

Hozzászólások

comments powered by Disqus