Értékteremtő közösségek - Szavazz Gombaszögre!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Belekiáltjuk a létezés örömét az univerzumba!

Gondolkodtál már azon, hogy fesztiválozóként hogyan tudnál hozzájárulni a Gombaszögi Nyári Tábor sikeréhez? Szeretnél segíteni, de inkább választod azt, hogy lubickolsz július közepén a gömöri nyárban, mintsem a megfáradt szervezők sorát gyarapítsd?

Eljött a te időd! Neked csak néhány kattintás, nekünk viszont hatalmas segítség.

Szeretett fesztiválunkat ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy jelöltek minket a Highlights of Hungary-díjra!

A Highlights of Hungary célja, hogy felhívja a figyelmet a kiemelkedően értékes munkát végző kezdeményezésekre, szervezetekre, ügyekre, amelyek közösséget teremtenek, értékek hoznak létre vagy óvnak meg.

A kurátori díj mellett közönségdíjat is kiosztanak, így most neked is lehetőséged van arra, hogy támogasd a tábort!

Szavazni február 10-ig tudsz, ne késlekedj - és persze szólj a haveroknak is, akikkel együtt merültök el évről-évre a gombaszögi völgy mámorában.

KATTINTS IDE, HOGY SZAVAZHASS!

add meg a kép czímét

A Gombaszögi Nyári Tábort Trellay Levente kurátor jelölte. Neki innen is jár a hatalmas pacsi, hogy bizalmat szavazott nekünk. Ezek itt az ő szavai:

Nekem a Highlights of Hungary sohasem a topográfiai határokról szólt, sokkal inkább egy globális fogalom, ami nem fölényeskedni szeretne, hanem életjelet adni. Belekiáltja a létezés örömét az univerzumba, és közben ezzel a pozitív attitűddel a 21. század nagy kihívásaira is keresi a lehetséges válaszokat. A Gombaszög fesztivál az én olvasatomban valami hasonlót tesz. Örömet okoz másoknak, közösséget teremt, felkarol, tanít és hidakat épít a jövő nemzedékek számára.

Terjesszétek és támogassátok a feszitvál jóhírét! A segítséget és bizalmat előre is köszi! Szavazásra fel!

Júliusban pedig, ahogy mindig, találkozunk Gombaszögön!

Hozzászólások

comments powered by Disqus