Vésd be a naptárba: Gombaszög 2020!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Fesztivál, tábor, szabadegyetem - 2020-ban is találkozzunk Gombaszögön, méghozzá július 13-a és 19-e között!

A gombaszögi völgy 2020 júliusában is csordultig telik majd meg élettel. Hat zenei színpadon zajlanak majd a koncertek: a Csemadok Stage és a Kocsmakert a magyar könnyűzene előadóinak biztosít teret, míg a Szifon Teraszon szlovákiai magyar zenészek látják vendégül rajongóikat. A 2019 tavaszán felépült Folkszöglet pajtájában a népzene és a néptánc kap otthont, míg a Korona sátor árnyéka alatt a komolyzene kedvelői találnak maguknak elfoglaltságot és szórakozást. Az egykori pálos kőfejtő oltalmában pedig 2020-ban is a Chill sátor underground dallamai varázsolják el a táborozókat. Az előző évekhez hasonlóan 2020-ban is több száz programpont közül válogathatunk majd: politika, közélet, tudomány, történelem, kultúra - mind helyet kapj a völgyben.

Kedvezményes jegyvásár hamarosan!

Lepd meg valami igazán élményszagú ajándékkal a szeretteidet: válts jegyet számukra, hogy a karácsonyfa alatt igazán boldog legyen az ajándékbontás. A kedvezményes téli jegyvárás hamarosan indul. Ne félj, nem maradsz le! Kövess minket a Facebook-on, hogy mindig naprakész lehess, és figyeld a honlapot is, hiszen hamarosan bérletet is tudsz váltani a 2020-as fesztiválra. Jelezd a Facebook-os eseményen, hogy ott leszel, és hívd meg a barátaidat is!

2019-ben Zuzana Čaputová köztársasági elnök is megtisztelt minket a jelenlétével. Ha ő eljött, te miért maradnál otthon?

Gombaszög 2020 - veled teljes!

Hozzászólások

comments powered by Disqus