Irodalmi szeminárium Gombaszögön - alkoss együtt írókkal és költőkkel!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

IRODALMI SZEMINÁRIUMOK A GOMBASZÖGI NYÁRI TÁBORBAN!

Verseket írsz, esetleg prózát? Elkészül a remekmű és a fiók mélyére süllyeszted? Ne légy csacsi! Gyere, és alkoss velünk!

A B-612, a Márai Sándor Írói Kör és a Szépírók Társasága együttműködve irodalmi szemináriumsorozatot indít a Gombaszögi Nyári Tábor 2019 középiskolás és főiskolás résztvevői számára, legfeljebb 25 éves korig. A délelőtti és a délutáni alkalmak során lehetőség nyílik arra, hogy azok a táborozók, akik verset írnak vagy prózát, megvitassák egymással és ismert szerzőkkel a szövegeiket. A sorozat a tábor ideje alatt született írások közös felolvasásával zárul szombaton.

add meg a kép czímét

A szemináriumokat a B-612 szervezői, valamint az irodalmi programok fellépői tartják mindennap, délelőttönként 11.00 és 12.00, délutánonként 15.00 és 16.00 között.

A szemináriumsorozat vezetői: Czinki Ferenc, Dékány Nikolett, Mucha Dorka és Laboda Róbert. A meghívott vendégek: Csehy Zoltán, Karafiáth Orsolya, Kukorelly Endre, Peer Krisztián és Varró Dániel.

Jelentkezni egy rövid bemutatkozó szöveggel, 3 verssel vagy legfeljebb 3 oldalnyi prózával, a B-612 Facebook-oldalán üzenetben vagy a czinkif@gmail.com e-mail címen lehet. Határidő: 2019. július 10.

A program a B612 és a MÁSIK, valamint a Szépírók Társasága együttműködésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. A részvétel a tábor lakóinak INGYENES, de jelentkezéshez kötött.

A B-612 irodalmi sátrában minden nap 10:00-tól ébredezhetnek a táborlakok: v#kávé #cigi #irodalom, majd 13:00-tól **Bokor Krisztiánnal meditálhat az, akinek igénye van egy kis belső csendre a fesztivál káoszában. Az írószeminárium meghívott vendégeivel is lehetőségetek lesz beszélgetni, de bemutatjuk Peer Krisztián Nem a sajátód című kötetét, Varró Dániel Mit hova? című kötetét, és nem utolsó sorban Mucha Dorka elsőkötetes írópalánta Puncs című friss és ropogós kisregényét is, de arról is megtudhatsz egyet s mást, hol van a helyük a nőknek a művészetben.

Papír, ceruza, és düböröghet az irodalom!

Hozzászólások

comments powered by Disqus