Gyerekes vagy? Megoldjuk! GombaOvi a völgyben!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Kedves Szülők!

A GombaOvi szeretettel várja a legkisebb táborozókat a fesztivál teljes ideje alatt. Önkénteseink játékos programokkal és foglalkozásokkal készülnek a gyermekeknek, többek között óriásbuborékkal, arcfestéssel, rajzolással, ringató foglalkozással, mesenézéssel és zászlófestéssel!

A GombaOvi a völgy egyik új faházában található (4. faház alulról), ahol kinti és benti foglalkozások zajlanak majd óvó- és tanítóképzős hallgatók felügyelete mellett. A házikóban fürdőszoba, az anyukáknak pedig egy pelenkázásra és szoptatásra is alkalmas, elkülönített helyiség áll majd a rendelkezésükre.

A gyerekek szórakoztatásából társszervezőink is kiveszik részüket. A Gombaszögi Kézműves Házban kreatív foglalkozással, a Folkszögletben mesékkel, a PajtaSzínházban pedig gyermekelőadással várják majd a kicsiket (A háromágú tölgyfa tündére - Fabók Mancsi Bábszínháza). Szerdán délelőtt 10 órától a Folkszöglet színpadán a Hahó Együttes szórakoztatja a legkisebbeket. Csütörtökön és pénteken papírszínházas mesét hallgathatunk és láthatunk Smidt Veronika előadásában.

A GombaOviba szívesen fogadunk jó állapotban lévő játékokat, mesekönyveket, jelmezeket, játszószőnyeget stb. Bármilyen kérdés esetén a Gombaovi és Játszóház Facebook oldalán nyújtunk további tájékoztatást – elég, ha IDE KATTINTASZ.

Köszönettel és nagy szeretettel: A GombaOvi csapata

add meg a kép czímét

Az összefoglalóért köszönet Bokor Rékának!

Hozzászólások

comments powered by Disqus