Gyere ingyen Gombaszögre!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

A Vágsellyei vagy a Galántai járás lakója vagy? Jó hírünk van! Idén ingyen vehetsz részt a Gombaszögi Nyári Táborban, július 15-e és 21-e között. A felvidék legszínesebb nyári rendezvényének hat zenei színpadán többek közt Rúzsa Magdi, Majka, az Intim Torna Illegál és a jóvilágvan lép majd fel.

Mára már hagyománnyá vált, hogy minden évben két szlovákiai magyar járás lakói ingyenes hetijeggyel vehetnek részt a felvidéki nyár legnagyobb rendezvényén. Idén a Galántai és a Vágsellyei járásban élőknek kedvez a szerencse.

Figyelem! Az ingyenes jegy csakis előzetes regisztrációval igényelhető, itt, a honlapon. Kattints a Jegyek menüpontra, majd válaszd az Ingyenes hetijegy opciót, és regisztrálj. Tedd meg mihamarabb, a kedvezmény ugyanis csak július 7-éig érvényes. Sem az ezt követő napokban, sem a tábor helyszínén nem tudsz már élni a lehetőséggel. Ha szemfüles vagy és időben regisztrálsz, a táborba érkezésedkor elég felmutatnod az érvényes regisztrációdat és a személyazonossági igazolványodat, s máris sátrat verhetsz a kempingben. Sátorjegyet előzetesen szintén a weblapon, esetleg a helyszínen vásárolhatsz.

Gombaszög színpadjaira idén is a felvidéki és magyarországi könnyűzene nagyjai állnak majd fel, de ebben az évben a norvég SKAAR is fellép. Rajtuk kívül a táborba érkezik még Rúzsa Magdi, Majka, a Bohemian Betyars, Odett, az Anna and the Barbies, az Anima Sound System, a Kaukázus, a jóvilágvan, de nagyon sokan mások is. A fesztiválon idén ugyanis hat színpadon, a Csemadok Stage-en, a Kocsmakertben, a Szifon teraszon, a Szoba chillben, a Folkszögletben, valamint a komolyzenei Korona sátorban szól majd a zene. Idén különleges zenei produkció valósul meg Gombaszög völgyében, a Csemadok Stage-en bemutatják az István, a király rockopera-feldolgozást. A főbb szerepekben Feke Pál, Vadkerti Imre, Derzsi György, Tóth Gabi, Simon Boglárka és Kovács Koppány.

Idén újra útnak indul a partivonat is, amely a rendezvény nulladik napján, július 15-én, 7:50-kor indul Dunaszerdahelyről. A partivonat további megállói: Nagymegyer 8:22, Komárom 9:11, Ógyalla 9:29, Érsekújvár 9:51, Udvard 9:57, Párkány 10:42. A járat a zárónapon, július 21-én vasárnap indul vissza.

A Gombaszögi Nyári Tábor programjában helyet kap a közélet, a képzőművészet, a sport, a csapatjátékok és az irodalom is. Kár lenne kihagyni, igaz?

Hozzászólások

comments powered by Disqus