Köszönjük!

Szerző: Orosz Örs

90 évnyi hagyomány, 359 nap értékmentés és intenzív előkészület, 6 nap fesztivál, 20 színpad és programhelyszín, 200 szervező, 30 társszervező egyesület, 400 megvalósult program, 5000 egyedi látogató, majd 20 000-es összlátogatottság, példátlan közösségi összefogás, a szakma részéről rengeteg elismerés, számtalan gratuláció és a további fejlődés lehetősége. Ez volt az idei Gombaszög.

Köszönjük!

Köszönjük azoknak, akik mindezt lehetővé tették, akik évek óta intézményi szinten támogattak bennünket, akik hittek benne, hogy a Gombaszögi-völgy újra élni fog.

Köszönet mindazoknak, akik a félretájékoztatás és a gonosz indulatok világában is kitartanak Gombaszög szellemisége mellett, ami a sorsközösségvállalásról, az előretekintésről, a megtartásról és a gyarapításról szól.

hiányzik

Köszönet azoknak, akik tudnak még a közös felvidéki magyar sikerünknek örülni. Köszönet a szervezők évtizedes önkéntes munkájáért, az átdolgozott éjjelekért, a rengeteg megvalósított ötletért. Erre a teljesítményre joggal lehetünk büszkék, hiszen ez az, ami erőt ad a folytatáshoz! Kezünkbe vettük az összetartás kötelét, és jöhet bármilyen akadály, nem fogjuk elengedni azt!

Hozzászólások

comments powered by Disqus