Adhatok aprót? Nem! CSAK kártyát!

Szerző: Szalay Hajni

Emlékszel, milyen kényelmes volt tavaly, amikor ahelyett, hogy a nadrágod zsebében könyékig túrva kutattál az utolsó centjeid után, csak fogtad a gombaszögi kártyádat, és átadtad annak a szép pultos lánynak? Van egy jó hírünk: Gombaszögön idén sem kell majd készpénzzel vesződnöd!

A PromoPay idén is biztosítja a mágnescsíkos kártyákat, amelyekkel az egész tábor ideje alatt vásárolhatsz majd. Figyelem! A tábor teljes területéről kivontuk a készpénzforgalmat, így mindenhol kizárólag kártyával tudsz fizetni: a kofoláért, a kajáért és a szuper gombaszögi pólóért egyaránt. Ennek ellenére nem kell egy kisebb vagyonnal érkezned, hiszen idén is elhelyeztünk a tábor területén egy ATM-et, amelyből kedved, s lehetőséged szerint tudod kivenni azt az összeget, amelyet szeretnél feltölteni a PromoPay kártyádra. Idén két helyen is, tetszőleges összeggel non-stop feltöltheted a két euróért bérelt kártyádat, hogy megvehesd, ha a várost nem is, de minden mást, amit a tábor területén kínálnak. Javasoljuk, hogy inkább többször, kisebb összegekkel töltsd fel a kártyát, a tábor végén ugyanis a kártyán maradt pénzt nem áll módunkban visszafizetni. Ez különösen fontos, ha csak néhány napot töltesz a táborban: a kemping elhagyásakor csak a kéteurós letéti díjat kaphatjátok vissza.

Félsz, hogy túlköltekezel? Nyugi, minden vásárlásod alkalmával kapsz majd egy bizonylatot, amelyről megtudhatod, hogy centre pontosan hogyan is áll a szénád. A PromoPay kártyák feltöltésére kijelölt helyeket keresd az Útlevél közepén található térképen!

Hozzászólások

comments powered by Disqus