Kata-pult, ahol a nyersség is menő!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Az írás szerzője Hodossy Katalin, a Kata-pult üzemeltetője.

Nehéz a reggel, ráadásul anyád is évek óta azzal traktál, hogy a reggeli fontos, de baromira nincs kedved kenyeret kenegetni, meg különben is mindenki hagyjon békén, míg magadhoz térsz? A megoldás a Kata-pult és a DetoxTurmix. Keresd a mosdóba menet azt a reggelit, amit elég elszürcsölnöd, amíg arra vársz, hogy sorra kerülj a zuhanyzónál.

Te az a klasszikusabb fajta vagy, aki még a táborban is 10-kor fekszel, szóval korán kelsz, jógázol egyet és élvezed a reggeli nap sugarait? Sok szeretettel várlak a Kata-pultnál egy napindító ReTúrmixra.

Délben kelsz? Forró a sátor? Elfelejtettél eldzsalni egy kifliért a faluba? Korog a gyomrod? Gyere és katapultáld magad a frissesség oázisába a Kata-pult hűsítő KúlTúrmixaival, amik nem csak hidegek, frissek, de pont elég tápanyag van bennük, hogy kibírd estig.

Hosszú lesz az éjjel, jók a koncertek meg a társaság is megér egy misét? Nem tudod hogy maradj talpon, mert már unod a kávét és utálod az energiaitalok zsúvacska ízét? Kata-pultja a megoldás, ha tágra nyílt szemekkel akarod végigbulizni az estét.

Válts nálunk turmixbérletet, és így kedvezményes áron jutsz hozzá a napi adagodhoz!

*Raw Šéfnek köszönhetően idén kaphatóak a táborban vegán turmixok, amelyek egytől-egyig friss zöldségekből, gyümölcsökből és superfoodokból készülnek. A turmixok összetevőit Varga István, séf útmutatásai alapján, kifejezetten a Gombaszögi Nyári Tábor lakói számára kísérleteztük ki.

Raw Piknik - ha kíváncsi vagy a nyers valóságra Gyere és hallgass minket minden délután. Az aktuális napi témákról és előadókról a Kata-pultnál tájékozódhatsz! Hozd a pokrócodat, piknikezzünk együtt minden nap 16:00-tól 17:30-ig!

Hozzászólások

comments powered by Disqus