Egy bolygónyi irodalom - a B-612 teljes programja

Szerző: Mucha Dorka

B-612 kisbolygó és a Márai Sándor Író Kör. A két szervezet olyan, mint a borsó meg a héja: sokadik éve visszük az irodalmat Gombaszögre, és ez idén sem lesz másképp!

Ha neked is mindened az írott szó, akkor reggelente kezdd velünk az ébredezést! Minden reggel vár a már jól megszokott kávé, cigi, irodalom programunk, ahova hozhatod a kedvenc verseid, vagy ha lapul valami saját szerzemény a fiókodban, azt is! Reggeli után Bokor Krisztián vár titeket a tábor minden csíjével, úgyhogy engedjétek el magatokat és meditáljatok, mielőtt belevetitek magatokat a völgy forgatagába!

Ha ez még mind nem lenne elég, délután lazulhatsz a kortárs magyar irodalom színével és javával: Cserna-Szabó Andrással, Babiczky Tiborral, Totth Benedekkel, Závada Péterrel, Süveg Márk Saiiddal, Pion Istvánnal, Csider István Zoltánnal és Garaczi Lászlóval! Legyetek bátrak, kérdezzetek, pacsizzatok velük – igaz, hogy más bolygóról jöttek, de azért még jófejek!

Ha már úgy érzed, hogy nem bírod tovább könyvek nélkül, akkor várunk chillezni az olvasósátorban, és ahogy azt megszokhattátok, mobilkönyvtárunkat is itt találjátok meg a tábor ideje alatt!

b612

Hozzászólások

comments powered by Disqus