Színház az egész!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Az írás szerzője Miklós László a.k.a mikilaci, a PajtaSzínház büszke koordinátora.

Hajdanán, 2016-ban lebontatott egy cakói pajta, hogy aztán újra felépülhessen Gombaszögön és minden nyáron színházzal vagy azzal kapcsolatos és arra hasonlító dologgal megtöltődjön. Igyekszünk a tábor színházi és művészeti ütőere lenni: dobogni, lüktetni és ha úgy van, spriccelni. Volt és lesz is itt minden, mi szem-szájnak ingere, ne vegye magára: dráma, vígjáték, monodráma, félelem és reszketés, bábszínház, felolvasószínház, slam poetry, vers, akusztikus muzsika, tánc a hóban, beszélgetés, filmvetítés, sírás, nevetés, mulatós nóták és ufók, mindenkinek minden!

sracok Úgy ám, tényleg mindenkinek minden. A legkisebbeknek is!

Nem mindenáron a népszerűt, az ismerős neveket és arcokat, a celebeket szeretnénk láttatni és hallatni, hanem a szakmailag nívós előadásokat, értéket szeretnénk közvetíteni, és az ígéretes tehetségeket megmutatni.

bokor A jóvilágvan Bokor Rékája idén is dalra fakad a Pajtában, méghozzá szerdán 11:30-tól. A cinkostársa ezúttal zenésztársa, Szabó Máté lesz.

Leszittkicsihangkardoshorvátszabójóvilágvanmátémegabokorrékaécsigyöngyihepptruppkassaitháliaszínházragnaristeniszínjátékcsehtamásjakubeclacikérszteátslampoetryfilmvetítésfelovasólabodarobiplaybackszínhazéssatöbbiecetereecetera... Kattints a honlapon a Program menüpontra, ahol napi bontásban láthatod a PajtaSzínház színes-szagos programkínálatát. Nem baj, ha nem bírod megjegyezni fejből, megjegyzi majd helyetted a GombaApp, sőt, emlékeztet is az általad megjelölt előadások előtt, hogy ideje a cakói pajta felé venni az irányt.

Gyere és töltsd velünk a hetet-havat! Nem bánod meg! Ha meg igen, azért nem vállalunk felelősséget! A verebek is velünk lesznek a jegenyefán!

Színház az egész! Ha jöttök, lesztek!

A Gurigongo Symposium 2007-től hat, alkot, gurigong, 2013 óta pedig a Gombaszögi Nyári Tábor társszervezője. Mindennel és mindenkivel foglalkozunk, ami színházzal vagy ahhoz hasonló dologgal, esetleg más művészetekkel kapcsolatos.

Hozzászólások

comments powered by Disqus