Kalicka menni Gombaszög, avagy szabadulj, ha tudsz!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Az írás szerzője Tóth Gábor a.k.a Tóga, a Kalicka atyja.

A Kalicka a komáromi régió első és egyetlen szabadulós játéka. Kétéves történetünk alatt már több száz játékos fordult meg nálunk, és az elsöprő többség ragyogó arccal távozott. Ezen a nyáron olyat csinálunk, amit még soha: komáromi bázisunkon július 16–22. között lehúzzuk a redőnyt, és kitelepülünk a Gombaszögi Nyári Táborba. Kamerástul, walkie-talkiestul, fazekastul... Mindenestül!

A játék helyszíne a régi Andrássy-kúria omladozó épülete (az újonnan felavatott Bebek-kemping peremén). Ez a játék nem a komáromi játékok „tájolós” változata, hanem egy minden ízében egyedi, a romos épület tereit kihasználó, kifejezetten erre a hétre létrehozott pálya. A tábor előtt soha nem volt játszható, a tábort követően pedig felszámoljuk.

Ha már tele a fejetek előadásokkal, színházzal, zenével, gitárszóval és önismerettel, zarándokoljatok el a tábor legtávolabbi szegletébe egy kis agyrestartra.

A helyszínen logikai és társasjátékok is játszhatók/kölcsönözhetők – ha valakinek erre lenne gusztusa. Zárkózz be a cimbikkel, hogy egy nem mindennapi élményben részesülhess! Időpontok már most foglalhatók a +421/948/943 443 számon, ill. a kalicka.kn@gmail.com címen.

add meg a kép czímét

U.i.: Ja, hogy valakinek nem tiszta, hogy mi az a szabadulós játék? Máris mondjuk: a csapat bezárkózik egy terembe (esetünkben épületbe), ahol mindenféle logikai feladványokkal szembesülnek. Kicsit olyan az egész, mint egy iskolai szöveges feladat a matekórákról - azzal a különbséggel, hogy itt a feladatot is a játékosoknak kell kidedukálniuk. Csak akkor jutnak ki, ha a feladatok láncolatának végén megtalálják a kijutás kulcsát. Az adrenalin-shot garantált és hosszantartó.

Hozzászólások

comments powered by Disqus