Gyerekzsivajt Gombaszögre!

Szerző: Bilás Zsuzsanna

  • Indulhatunk végre?
  • Várj! Elpakoltál mindent?
  • Sátor, hálózsák, gumicsizma, naptej, jegyek… Te jó ég! A gyerek! Vele mi lesz?!
  • Ne aggódj anya, a hátizsákom már a csomagtartóban van!

kissrac Mintavétel a Gombaszög nevű bolygóról.

Szülők, nyugi! A GombaOvi és Játszóház idén is változatos szórakozási lehetőséggel várja napközben a táborba érkező gyerekeket. Programjainkat 2015 óta szervezzük – így van, a GombaOvi már középső csoportos korba lépett! A kissrácokra a nyitrai Juhász Gyula Ifjúsági Klub óvó néni várományos egyetemista hallgatói vigyáznak, hogy anyu és apu felidézhessék azt a Gombaszögi Nyári Tábort, amelyen tíz évvel ezelőtt először találkoztak. A JuGyIK-os óvó nénik mellett a csapat aktív tagjai még kreatív művészek, kézművesek, zenészek, táncosok is.

cicasag Aki bújt, aki nem...

A GombaOvi és Játszóház a tábor térképén biztos pontot és békés, füstmentes, találkozóhelyet jelent a gyermekkel érkező táborozóknak, előadóknak, szervezőknek. A gombaházunk táján fellelhető játéklehetőségek (ugrálópad, kártya, színezők, testfestés, óriásbuborékok, rövid szervezett túrák, közös népdaltanulás, meseolvasás stb.) mellett „szomszédaink”, a B-612 Irodalmi Sátor és a PajtaSzínház gyerekprogramjaira is elkísérjük a gyerekeket. Sőt, idén a Folkszöglet egy apró szöglete is a gyerkőcökért lesz: táncház és játszóház csak gyerekeknek, hurrá! Szervezett látogatásokat teszünk naponta a Kézműves Sátorhoz is, hogy kézzel fogható emlékek is maradjanak a táborból, s tavaly óta a medence környékén is fel-felbukkan egy-egy csapat apróság, hogy kizavarja a nagyokat a vízből.

cukisag A tábor cicáit is lehet szeretgetni!

Ha továbbra is kételkednél abban, hogy jó ötlet e gyerekkel fesztiválozni, IDE KATTINTVA olvasd el Durica Kati beszámolóját. A fiatal anyuka családostól jár Gombaszögre, a kalandot pedig nem csak a két virgonc gyerek élvezi, de a szülők is!

Szeretettel várunk mindenkit, aki egy kicsit is gyerek!

A Gombaszögi Nyári Táboron való részvétel 12 éves korig ingyenes.

bringa A tábor területén gépjárművel közlekedni tilos, de a bringa jó választás!

Hozzászólások

comments powered by Disqus