A Vándorgomba a tét!

Szerző: Manyo Kitti

Ha Gombaszög, akkor csapatjátékokra fel! A csapatjátékok minden évben helyet kapnak a Gombaszögi Nyári Tábor programjai között, hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a megmérettetések iránt.

Ha érzel magadban versenyszellemet, ha szereted a kalandokat, ha ki akarod magad próbálni különböző versenyszámokban, és ha szereted a remek hangulatot, jelentkezz. Megéri belevágni, hiszen a játékosok örökre szóló élményekkel gazdagodnak, barátságok kötődnek, a tábor végén pedig kiderül, melyik a legjobb csapat. Tegyél róla, hogy idén a Te csapatod legyen az, aki átveszi a Vándorgombát!

ruhas

Hogyan tudsz jelentkezni?

Keresd a térképen a csapatjátékok feliratot, sétálj el a kijelölt pontig és egész egyszerűen: regisztrálj. Figyelem, a regisztrációra július 17-én, kedden lesz lehetőség 9:00 és 13:00 között! Összesen 16 csapat jelentkezését várjuk, minden csapat maximum 12, minimum 8 fős lehet, a nemek száma legalább 1/3 lány arányban osztódjon, illetve a szervezők aránya is maximum 1/3 lehet egy csapaton belül. A nevezési díj 3 euró/ fő, amit a tábor végén visszakaptok, amennyiben részt vettetek a játékok legalább 2/3-án.

Milyen megmérettetések várnak rátok?

Sörforgás: Az egyik legnépszerűbb játékunk a (száraz) ügyességi feladatok között. Hogyan zajlik? Miután legurítottál egy fél liter sört, elfutsz egy bójáig, amit tízszer „körbeforogsz”, majd visszafutsz a kiindulóponthoz, és lepacsizol a soron következő társaddal. Voltak, akik annyira élvezték ezt a játékot, hogy padlót fogtak!

sorforgas

Vizespóló: Kár is lenne tagadnunk, hogy a vizes játékok közül ez a legnépszerűbb. Ám tessék odafigyelni az előadás módjára, ugyanis a döntőbírák a látvány és a vízfogyasztás mellett ezt is pontozzák!

Tájfutás: Itt bármi megtörténhet! Szükség lesz a kreativitásotokra, ízlelőbimbóitokra és az ügyességetekre is. Idén a szervezők a tavalyinál hosszabb távval készülnek, állóképességet edzeni már most is ér!

Gulyásfőző verseny: Nagymama titkos receptjét használod? Grízgombóccal bolondítod meg a gulyást? Lepd meg a zsűrit, és ügyelj a tálalásra is!

Műveltségi vetélkedő: Úgy érzed, te vagy az egyik legokosabb ember a csapatban, fitogtatni szeretnéd a tudásodat, vagy csak magadnak akarod bizonyítani, hogy bármilyen témakörben helyt tudsz állni? Ha ezek közül bármelyik is igaz rád, vagy ráismertél három társadra a csapatodon belül, küldd el őket a műveltségire.

Kidobós: Mindenki ismeri a klasszikus kidobós játékot, a táborban gombaszögi szabályrendszer alapján lesz vezetve. Mit jelent mindez? Légy bátor, és járj utána te magad!

zaszlo

Természetesen ez még közel sem minden, ami vár rád, ha bekapcsolódsz a csapatjátékokba. Kövesd a gombaszögi híreket, hogy ne maradj le a frissülő infókról!

Ha úgy érzed, szeretnéd magad megmérettetni, közösségben akarsz dolgozni, meg akarsz ismerni új embereket, bátran jelentkezz és vidd haza csapatoddal a Vándorgombát!

Hozzászólások

comments powered by Disqus