Veled megy a gőzös Gombaszögre!

Szerző: Stubendek Attila

Tídadidá! Partivonat indul Gombaszögre az első vágányról! Kérjük, fokozottan ügyeljenek barátaikra és a tábori himnusz szövegére! Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a vonaton büfékocsi található! A vonatra partipótjegy váltása kötelező! Tídadidá!

Ez nem álom, ez a valóság! Már az utazás is Gombaszögi hangulatban telhet, hiszen idén először partyvonat hoz és visz Gombaszögre! És nem is akármilyen vonat az a vonat: egy ötvenéves retró szerelvény, egy eredeti büfékocsival, ahol a mozgó tábori kocsma kap helyet. A vonat a tábor nulladik napján, 2018. július 16-án hétfő reggel indul, és vasárnap július 22-én, a tábor után tér vissza. A tervezett útvonal Dunaszerdahely - Nagymegyer - Komárom - Ógyalla - Érsekújvár - Köbölkút - Párkány - Zseliz - Léva - Zólyom - Fülek - Gombaszög (Szalóc) és persze vissza.

A vonatjegyed a tábor hetibérletével együtt tudod megvenni a honlapunkon, de ha már a tábori belépőt megvetted, akkor se búsulj, írj az utazas@gombaszog.sk címre! A vonatjegy ára oda- vissza 25 euró. Izgulsz, hogy lekésed? Válts jegyet minél hamarabb, az indulás pontos időpontját a tábor előtt - de még időben - meg fogod tudni.

A partivonat négy, még az NDK-ból illetve a valamikori győri Magyar Vagon és Gépgyárból származó kocsiból fog állni, az egyik egy igazi retró büfé és partykocsi lesz. A szerelvényt pedig egy idén épp ötven éves ČSD T478.1131- es veterán mozdony fogja húzni.

Na, jössz velünk? :)

Partivonat

Hozzászólások

comments powered by Disqus