Vajon Téged keresünk?

Szerző: Hipik Anna

Gyakornoki pozíciók Gombaszögön

Ülsz a képernyőd előtt. Épp a tavalyi tábor képeit nézegeted, véletlenül mindig oda-oda kattintasz valami gombaszöges tartalomra, és megrohannak az emlékek. Már el is használtál egy-két zsepit, és csak vársz, vársz, hogy végre eljöjjön az a bizonyos 6 nap, 7 éjszaka. Aztán egyszer csak: IGEN! Gyakornoki pozíciót hirdetnek meg, és te eszeveszettül olvasol tovább, hogy kiderítsd, miképp tudnál még inkább beépülni a táborba, nem beszélve arról, hogy így meghosszabbíthatod a völgyben töltött időd.

Ha épp végzős gimis vagy egyetemi tanulmányait folytató diák vagy és IGEN-t mondasz felhívásunkra, egy jó célért küzdő, kedves és egyben ütős csapat tagja lehetsz. Reggel gőzölgő kávé, új és izgalmas feladatok, azok elvégzése után újabb friss és gőzölgő kávé, valamint elismerő szavak várnak. A pozíciódhoz pedig jár egy badge, valamint az egész hetes ingyenes belépő. Plusz: a táborozók érdeklődő, hálával megtelt tekintete a sztaff tagjai iránt. Ki ne vágyna erre az élményre? Ha fura bizsergést érzel has tájékon, ne ijedj meg, ez csupán annyit jelent, hogy Te is elszánt tagja lennél csapatunknak. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy alaposan elolvasod az alább feltüntetett tárgyi és személyi feltételeket, és amennyiben megfelelsz az elvárásoknak és magadban is megleled a kellő elszántságot és a vágyat a szakmai fejlődésre, akkor jelentkezel.

Idén két pozícióba keresünk lelkes fiatalokat: videó és grafika részlegre. Olvasd el az alábbi rövid tájékoztatót!

Grafikus:

Szükséged lesz:

  • számítógépre
  • alapvető számítógépes ismeretekre (programok, betűtípusok telepítése, nyomtató beállítása stb.)
  • gyakorlatra:
    • Photoshop (fotók retusálása, szerkesztése, webes tartalmak készítése)
    • Illustrator (grafikák szerkesztése, nyomdai előkészítése)
    • InDesign (kiadványszerkesztés: a napi újság tördelése, nyomdai előkészítése)
    • bármi egyéb program használata előny
  • türelemre

Videós:

Minimális felszerelés:

DSLR típusú tükrös, vagy mirrorless fényképező, amely képes minimálisan a Full HD minőségre, egy stabil tripod, vagy egy mozgás stabilizálására alkalmas eszköz.

Minimális tudás:

A kompozíció fogalmának értése és felhasználása a gyakorlatban, videó vágásának elmélete és alkalmazása az Adobe Premiere Pro programon belül (a csapat összhangjának érdekében jelöltük meg konkrétan a programot, évek óta, mindnyájan ezzel dolgozunk).

Amennyiben ezekkel a felszerelésekkel rendelkezel, és valóban aktívan akarsz részt venni a Gombaszögi Nyári Tábor életében, ne habozz és rakd össze a Téged leginkább kifejező portfóliót, írj egy maximum 600 karakterig terjedő motivációs levelet, és ne feledkezz meg rövid önéletrajzod beküldéséről sem erre az e-mail címre: media@gombaszog.sk. A levél tárgya a „GombaGyakornok” szó legyen. Várunk Rád!

Mivel Gombaszög szervező csapata teljes mértékben önkéntesekből áll, akik munkájukért semmilyen pénzbeli jutalmat vagy fizetést nem kapnak, így gyakornokaink számára sem tudunk a belépőn kívül, más, mondjuk pénzbeli fizetséget biztosítani.

Hozzászólások

comments powered by Disqus