Eddig nem is tudtad mi hiányzott a táborból!

Szerző: Izsák Gergely

Régi vágyunk vált valóra az idén! Már letölthető a Gombaszögi Nyári Tábor saját alkalmazása, a GombaApp. Ennek használatával a tábor ideje alatt a telefonodon tudod követni a programjainkat, aktuális híreinket, de ezen kívül még olyan hasznos gyakorlati eszköz is van rajta, mint a zseblámpa. Az utoljára említett funkciója az applikációnak életmentő segítség lehet minden táborozónak, akik a sátorba való beeséssel nem várják meg a napkeltét és sötétben keresnék alvóhelyüket.

Nem kell szomorkodnod, ha nincs mobilneted, vagy alig-alig érzékeli a zsebkészüléked valamelyik wifi-hálózatot, mivel a GombaApp használatához a tábor területén biztosítjuk a világhálót. Ha a telefonodon bekapcsolod a wifi-t, és a „gApp” nevű hálózathoz csatlakozol, akkor letöltheted az appot. A későbbiekben ezen a hálózaton tudod aktualizálni az alkalmazást, valamint élőben követheted, mi történik a tábor különböző pontjain. Nem kell a nap minden percében ahhoz online lenned, hogy informálódj a programokról. Az applikációban megjelölheted azokat az előadásokat, beszélgetéseket, amelyekről nem akarsz lemaradni. Így nyugodtan chillezhetsz vagy beszélgethetsz az új barátaiddal, ha az alkalmazást hagyod a háttérben futni, a telefonod jelzi, hogy a megjelölt programpont lassan kezdődni fog. Remélhetőleg ezzel sikerül élményekben még gazdagabbá tenni ezt a hetet.

Gompaapp

Ha esetleg úgy elvesztél volna, hogy nem tudod merre vagy és se 0,5. Vadalma, se az útlevél nincs nálad, akkor már csak abban bízhatsz, hogy a telód nem merült le. A GombaAppon, a térképen leellenőrizheted, merre van a legbiztosabb pont, ahova még eltalálsz.

Amint megérkeztél Gombaszögre, töltsd le, hogy ezzel is megkönnyítsd ezt a hetedet. Ha még nem indultál el, akkor már otthon is letöltheted. Ekkor már nincs más teendőd, csak kövesd a verébfejet, ami mindig Gombaszög felé mutat.

Hozzászólások

comments powered by Disqus