Lurkókkal fesztiválozni? Miért ne!

Szerző: Bréda Bogi

„ Gyerekszemmel a világ sokkal érdekesebb, mulatságosabb, groteszkebb. Például bele lehet látni a felnőttek orrlyukába“ Csukás István

A Gombaszögi Nyári Tábor már 2015 óta foglalkoztatja a kis pupákokat és picit leveszi a terhet a családos táborlakókról, fellépőkről, szervezőkről, hogy kötetlenebbül is tudják élvezni a fesztivált. A Gombaovi és játszóház minden nap jobbnál jobb programokat szervez a lurkóknak, akik két perctől többet nem bírnak a fenekükön ülni. Az oviban a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem óvodapedagógusai foglalkoznak majd a gyerekekkel. A sok játék és kézműves foglalkozás mellett kihagyhatatlan az arcfestés, túrázás, meseolvasás, ének, zene, tánc és minden, amihez a gyerekeknek kedve van.

Csapatjátékok

A mese örök. A mese pedig azért örök, mert a közönsége is örök. A Gombaovisok meglátogatják majd a Pajtaszínház gyermekelőadásait és a B-612 irodalmi sátor gyermekirodalmi programjait is. Játékból és meséből nem lesz hiány. Az apró talpak részt vehetnek egy túrán, de kipróbálhatják az akadálypályát is és táncolhatnak gyermek táncházban. Jó programok, kedves óvónénik, vidám társaság!

Hozzászólások

comments powered by Disqus