Hívd elő az egyediséget!

Szerző: Izsák Gergely

Nem tudhatom, hogy nálatok a családi összejöveteleken előszokott- e kerülni a fotóalbum, de én, mióta az eszemet tudom, ezeken a találkozókon mindig belelapoztam az albumokba. Teljesen más érzés ezeket a képeket nézni, mint a monitoron a digitális fotókat. Ha lehetőségem lenne, biztos, hogy csinálnék egy ilyen, Gombaszögös fotóalbumot.

Ha ez benned is felmerült, akkor most egyszerűbb a dolgod, mint gondolnád! Nem kell mást tenned, csak fogd az otthoni fényképezőgéped, vagy kérd kölcsön a szomszédét, esetleg a keresztszüleidét és hozd el a táborba. Ha nem találtál otthon fényképezőgépet, akkor a szervezők segítenek ebben, hogy a rendezvény ideje alatt kattogtathass. Mielőtt elindulnál, nem árt, ha regisztrálod magad itt. A Sárga Szamár szervezése alatt, az általatok készített képeket még a táborban előhívjuk, az erre az alkalomra összetákolt laborban. Ennyire egyedi képeid a táborról máshogyan nehezen lesznek.

Már szinte minden telefonon hiper-szuper kamera van, és a közösségi médián keresztül, a mobiloddal készített, agyonfilterezett képeket megoszthatod ismerőseiddel. Ez csak egy, a külvilágnak szóló kép, amin minden tökéletesnek látszik. Azt nem mutatja, hogy te ki vagy. Vegyél részt a „Hívd elő a Csacsit!“ eseményen , és találj rá saját egyediségedre!

Hozzászólások

comments powered by Disqus