Csapatjátékok és kézműves sátor idén is!

Szerző: Horváth Eszter

Természetesen idén sem hiányozhat a tábor egyik legszórakoztatóbb programja a csapatjáték, a maga iszapbirkózásaival és mindenféle őrült feladataival, mint pl. a tájfutás reggel egy beerpongos este után. A kreatív időtöltésre vágyók mentsvára: a kézműves sátor.

Idén is lehetőség nyílik hennázásra, ékszerkészítésre különböző technikákkal, agyagozásra, illetve a csapatok zászlói is a kézműves provinciában készülnek majd. Szerda délelőtt fesztiválos táskát készítünk Viduval, délután pedig mintázunk és batikolunk Esztivel. A csütörtök délután az ékszereké, illetve idén először kopjafa miniatűrőket is lehet majd készíteni. Pénteken jön Nomini horgoldája, szombaton pedig kézműves gitár workshop vár mindenkit.

A csapatjátékok, mint mindig, ebben az évben is a korlátlan szórakozás és bandázás lehetőségével kecsegtetnek. Verődjetek össze egy csapatba a barátaitokkal, és jelentkezzetek a tábor elején! A mókán és kacagáson túl ügyességi játékok és számtalan kreatív feladat vár rátok. Mindkét program a tábor teljes ideje alatt dübörög, és bíztatunk mindenkit a csapatverbuválásra. Próbáljátok ki magatokat és a jobbnál jobb, izgalmas játékokat egész héten!

Hozzászólások

comments powered by Disqus