Gyere gyakornoknak Gombaszögre!

Szerző: Bilás Zsuzsanna

Részese lennél a szlovákiai magyar nyár legnagyobb bulijának? Szívesen kipróbálnád magad gombaszögi szervezőként? Ha igen, ne habozz és jelentkezz gyakornoki programunkra!

A Gombaszögi Nyári Tábor idén ismét gyakornoki pozíciókat hirdet meg. Ebben az évben is lehetőséget kínálunk, hogy bekapcsolódj a szervezői munkálatokba. Összesen három helyet kínálunk az érdeklődőknek: fotós, videós és grafikusi munkára keresünk gyakornokokat.

Fotós gyakornok

Mindenképpen a saját cuccoddal kell dolgoznod, gondolj arra, hogy az oroszlánidomár sem kéri kölcsön a szomszéd macskáját. Persze azért jó, ha jártas vagy a területen, szóval ne most fogj először a kezedbe gépet.

A csapatunk egy hét alatt 250 százalékon pörög, fontos, hogy jól tudj alkalmazkodni másokhoz, önállóan és gyorsan tudj feladatokat megoldani. Cserébe a kreativitásodnak rengeteg teret tudunk adni, sőt a legjobb, ha új ötletekkel, megoldásokkal te magad állsz elő.

Szükséges felszerelés:

Saját tükörreflexes gép, és a hozzá tartozó egyéb cucc

Saját laptop, amelyen a képeidet tudod szerkeszteni.

Tudnod kéne:

Adobe Photoshop Lightroom fokozott (!) ismerete

Videós gyakornok:

Szükséges felszerelés:

DSLR gép vagy egy jobb minőségű kamera

Vágásra alkalmas számítógép

Tudnod kéne:

Vágóprogram kezelése (Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro vagy Vegas Pro)

Forgatási környezet és a felvevő eszköz beállítása

Grafikusi gyakornok

Szükséges felszerelés: Számítógép előre telepített programokkal

Tudnod kéne:

Munka vektoros és raszteres grafikával

Adobe Photoshop, Illustrator, InDesing programok használata

A feljebb feltüntetett követelmények mellett az elszántság, tenni akarás és az együttműködésre való készség is előnynek számít. Továbbá, hogy épp egyetemi tanulmányait folytató diák vagy végzős középiskolás légy. Természetesen munkád nem marad jutalom nélkül, amellett, hogy tapasztalatokat és új ismeretségeket szerezhetsz, ingyenes belépőt kapsz a táborba. Mivel Gombaszög szervező csapata teljes mértékben önkéntesekből áll, akik munkájukért semmilyen pénzbeli jutalmat vagy fizetést nem kapnak, így gyakornokaink számára sem tudunk a belépőn kívül, más, mondjuk pénzbeli fizetséget biztosítani.

Ha úgy érzed, alkalmas lennél a feladatra, ne hezitálj, és jelentkezz! Várjuk rövid életrajzodat, egy válogatást eddigi munkáidból, és legfeljebb 600 karakterig terjedő motivációs leveledet az gombaszog@gmail.com e-mail címre május 31-ig! Az üzenet tárgya a “GombaGyakornok” szó legyen.

Hozzászólások

comments powered by Disqus