Húsvéti brigád Gombaszögön!

Szerző: Mucha Dorka

Tovább épül a tábor, hogy idén nyáron még szebb környezetben daloljanak a verebek a fán!

A fészbukot már elárasztottuk az előző brigádokon készült fotókkal, sőt, tavaly a legelső brigádon még forgattunk is. Nézzétek csak meg, mi zajlott egy évvel ezelőtt a kempingben!

Láthattátok, hogyan csiszolunk, festünk, barkácsolunk, erdőt takarítunk, rombolunk, aztán építünk. Nemrég elkészült egy teljesen új vizesblokk is, és megtisztítottuk a régi kőfejtőt, ahol nyáron majd szabadtéri mozi lesz. Rengeteget dolgoztunk, de ne aggódjatok, maradt még munka!

oroszhid

Most április 10-e és 16-a között várunk titeket szeretetettel, ha szeretnétek részesévé válni a gombaszögi brigádélményeknek! Természetesen a szállásról és az étkezésről a szervezők gondoskodnak, nektek mindössze annyit kell tennetek, hogy dobtok egy emailt az info@gombaszog.sk-ra. Írjátok meg a becses neveteket, hogy mikor érkeztek és meddig maradtok, hogy biztosíthassuk a kaját és a fekvőhelyet.

rajli

Hozzatok játszóruhát, amit összekoszolhattok, bakancsot, szúnyog- és kullancsriasztót és sok-sok energiát! Számítsatok sok munkára, éjjeli brigádra, új és régi arcokra, és persze a gombaszögi hangulatra!

Ha nem bírjátok ki április 10-ig, nézzétek az élő közvetítést a táborból
ITT!

Hozzászólások

comments powered by Disqus