Mikor és honnan indul a partibuszom?

Szerző: Paluska Zsuzsanna

Holnap megnyitja kapuit a Gombaszögi Nyári Tábor, ezért reméljük már mindenki nagy erőkkel azon dolgozik, hogy lelkiekben felkészüljön a tábori hangulatra, valamint már csak az utolsó simításokat végzi a zseblámpák, plüssállatok bepakolásánál.

Szeretnénk még egy utolsó infócsomaggal szolgálni azoknak, akik számára már az utazás közben elkezdődik a buli. A tábori buszok holnap, azaz július 12-én rajtolnak, mindegyik a maga menetrendjének megfelelően.

ViziBusz a Duna mellett, Párkányon át halad Gombaszögig. A KolomBusz Somorjáról indul útjának, majd Dunaszerdahelyen és Érsekújváron keresztül érkezik a táborba. A keleti BamBusz Királyhelmecről közlekedik, Nagykaposon át egészen Gömörig.

Az alábbiakban megosztjuk veletek a partibuszok részletes menetrendjét, a megálló neve mellett az időpontokkal. Kérünk Titeket, érkezzetek pontosan a gyülekezőhelyre, nehogy lemaradjatok az indulásról! Kérdéseitekkel bátran keressetek minket az utazas@gombaszog.sk címen.

partibuszok

ViziBusz

Komárom - autóbusz pályaudvar (13:00)

Párkány – vasútállomás (14:00)

Ipolyság - autóbusz pályaudvar (15:00)

KolomBusz

Somorja - autóbusz pályaudvar (10:00)

Dunaszerdahely - vasútállomás parkolója (10:30)

Nagymegyer - autóbusz pályaudvar (11:20)

Gúta – benzinkút buszmegalló (relaxcentrum) (11:40)

BamBusz

Királyhelmec - Figyelem, változás! A busz a Family cukrászdától indul (12:00)

Nagykapos - autóbusz pályaudvar (12:40)

Honlap bármilyen gond esetén hívd a következő számot: +421904 664 244 (Sólymos Karin) - ViziBusz

+421908 599 156 (Hencz Krisztina) - KolomBusz

Amennyiben mégsem a buszok mellett döntötök, és a tömegközlekedést sem preferáljátok, igénybe vehetitek a Felvidéki Telekocsi online stoppos közösség csoportját is. A Felvidéki Telekocsi segítségével könnyen találhattok fuvart magatoknak Gombaszögre, vagy a közelbe, illetve kutathattok utastársak után, amennyiben zavarnak az autóban fennmaradó üres helyek.

Hozzászólások

comments powered by Disqus