Építsd velünk Gombaszöget!

Szerző: Bilás Zsuzsanna

Neked is úgy zajlanak a napjaid, hogy anyukád éjt nappallá téve könyörög, hogy ne pakold be már most a ruháidat a hátizsákba, mert összegyűrődnek és állott szaguk lesz? Te is álmatlanul forgolódsz éjjel és próbálod kiszámolni, pontosan hány órát kell még aludnod, amíg elindulhatsz a táborba?

Íme a megoldás! Ha szabad a hétvégéd, mi kitaláltunk Neked egy programot, ami által idén egy kicsit hamarabb is elkezdődhet számodra a tábor. Ezennel közhírré tétetik, hogy a Gombaszögi Nyári Tábor meghirdeti idei utolsó nagyszabású brigádját!

brigad

Ügyes kezű lányok és erős markú férfiak jelentkezését egyaránt várjuk, van még mit építeni, szépíteni! Ahogy azt az előző alkalmakkor, most is biztosítunk szállás, kaját és jó hangulatot egyaránt. Hálózsákot és saját bögrét/pléhpoharat hozni ér! Pakoljatok még továbbá olyan ruhát, illetve cipőt, amit nem sajnáltok túlságosan, ha kicsit bepiszkolódik, vagy megfogja a festék. Munkaruhát biztosítunk, de csak a készlet erejéig, szóval megéri felkészültnek lenni! Ami még jó, ha van nálad: meleg ruha, alap tisztálkodószerek, szúnyog-, illetve kullancsriasztó, valamint a napszúrást megelőzendő tökfödő.

brigad2

A brigád hivatalosan szombaton (júl.2.) kezdődik, a délutáni órákban és egészen csütörtök délig (júl.7.) tart. Természetesen, ha csak néhány napra tudsz eljönni, már annak is nagyon örülünk!

A legutóbbi nagyszabású brigádon készült fotókat ide kattintva tekintheted meg. Bizonyosodj meg róla a saját szemeddel, micsoda munka és móka folyt egyszerre a völgyben!

brigad3

Ha kérdésed van, bátran keress minket. Legegyszerűbb, ha dobsz egy üzenetet a Facebook-on, vagy keress minket az info@gombaszog.sk címen, ahol a brigádra is ildomos jelentkezni, hogy tudjuk, mennyi szorgos kézzel és éhes gyomorral számoljunk. Állunk rendelkezésetekre!

Gyertek, építsük együtt Gombaszöget!

Hozzászólások

comments powered by Disqus