Bemutatkozik az Inn!, az idei chillsátor!

Szerző: Bilás Zsuzsanna

Azt mondták, itt az ideje nekünk is bemutatkozni, szóval…

Sziasztoooook, mi vagyunk az Inn!, azaz a Gombaszögi Nyári Tábor chill sátrának idei szervezői csapata.

Megüresedett a tavalyi chill katonai sátra, mi meg kaptunk az alkalmon, és itt vagyunk. Kerestünk magunknak egy nevet és megalakultunk. 2016-ban, Kassán, keleti emberkékből. Pontosabban művészekké válni akaró emberkékből. Összeköt minket a régi suli, a művészet, az alkotás, a zene, de főleg a közös érdeklődési kör és a barátság. Na, az meg főleg. Van köztünk vj, festő, zenész, fotós, s jó pár magasetudja kicsoda, de nagyon lelkes, jó ember (akiknek nagyon köszönjük a segítséget!).

Kis csapatként indultunk. Eleinte csak hárman kezdtünk kiállításokat, zenés estéket szervezni a kisebb-nagyobb baráti körünknek. Mellette alkottunk, pályáztunk, kialakult közöttünk egy zenei és művészeti formáció is, megismerkedtünk számos művésszel, s mostanra úgy éreztük, képesek vagyunk megszervezni a 2016-os Gombaszögi Nyári Tábor chill sátrát is. Aztán majd kiderül, jól éreztük-e. Hármunk mellé csatlakozott számos megbízható, szorgos jó barát, akik mind azon lesznek, hogy a tábor ezen kis, eldugott szigetén is nagyon jó hangulat uralkodjon.

chillcover

Sátrunkban próbálunk minél nyugodtabb, békésebb környezetet létesíteni s igyekszünk mindenki kedvében járni majd. Ezt a sátorban fellépő dj- k, vj-k válogatásakor is szem előtt tartottuk, így hát reméljük, hogy mindenki megtalálja majd azt a napot, ami az ő ízlését is ki tudja elégíteni.

Ahogy a tábor nagyszínpadán a főszervezők, úgy mi, a chill sátor szervezői is igyekeztünk minél több zenei stílus képviselőit meghívni sátrunk kis stage-re. Így kezdve a minimal drum & basstől, a downtempon keresztül, egészen a hiphopig rengeteg stílusból kaphatnak majd ízelítőt a sátrunkban ellátogató táborozók.

Elfogadta meghívásunkat többek között a budapesti ASAN kiadó néhány tagja is, akiben mi, szervezők, nem tudunk kételkedni, hisz ismerjük már őket egy ideje, s minden fellépésükkor megmutatták, hogy értenek ahhoz, amit művelnek. Sátrunkban színpadra lép majd a (nem csak) kassai körökben ismert Majkl Kelso, aki magával hozza két társát hoFFman-t és Cartert is, akikkel együtt egy, remélhetőleg, kassai Tabačka-s hangulatot teremtenek majd. Ehhez mi biztosítjuk a sört s a kedves, jófej embereket. A többi pedig? Rátok lesz bízva! Éééés ami a többi fellépőt illeti… rágjátok csak nyugodtan a körmeiteket! Nemsokára mindenre fény derül!

A sátorban a jó kis muzsika mellett finom teával, sörrel, kellemes hangulattal, baráti mosollyal, pihenésre alkalmas atmoszférával, s látványos vizuállal készülünk, amit nem érdemes kihagyni! Bár kicsit titokzatosnak tűnhetünk ezután a rövid beharangozó után, ígérjük, megéri ránk várni! Győződjetek meg róla a saját szemetekkel és fületekkel!

Mindenkit sok-sok-sok-sok szeretettel várunk ! ♥

Hozzászólások

comments powered by Disqus