Partybusszal Gombaszögre!

Szerző: Horváth Eszter

Általmennél Gombaszögre, de nem tudod, hogy jöttödre merről és hány nap múlva számítsanak? A jó hír, hogy nem kell magad a fél országon át, árkon-bokron keresztülverekedned az odajutáshoz, ugyanis idén is indítunk partybuszokat mindenki hátsófertályának kényelmes elszállítására! No, meg a rumbózás megkezdésére is.

A komáromi kiindulóponttal bíró ViziBusz a párkányi és ipolysági felszállási szándékkal rendelkezőket várja szeretettel, míg az ugyanígy Nyugat-Szlovákián végighaladó KolomBusz bőrülésein Somorjától kezdve kalandozhattok el a tábor színhelyére. A KolomBusz öt megállóval rendelkezik Gombaszögig, így Dunaszerdahelyen, Nagymegyeren, Gútán, Érsekújváron, Sárón és Ipolyságon is felveszi a fuvar nélkül maradt kóbor lelkeket.

A Bodrogköz–Ung-vidék felől menődőeket a BamBusz várja királyhelmeci kiindulópontján, majd onnan halad a cél felé Leleszen, Nagykaposon és Kassán keresztül.

partibuszok

S hogy ne kelljen pitymallatkor a városba szállítódni, megfelelő mennyiségű felszálló esetén a buszok a te faludban is megállhatnak, amennyiben az útba esik. Ha nehézséget okoz valamelyik kitűzött megállóhoz eljutnod, buszbérleted megváltása után vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig meglátjuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy egyszerűbbe tegyük az utadat.

Szedd össze a haverokat, és kezdjétek meg a tábort a partybuszon való utazás hamisíthatatlan élményével!

A nyugati buszok 26 euróért kecsegtetik a jobbnál jobb helyeket a pakkjaitok, sátratok és persze szerény személyetek számára, míg a BamBusz 14 euróért kínálkozik, ráadásképp mindkét esetben belefoglaltatik az oda-vissza út is az összegbe!

Három busszal tudunk szolgálni, az időpont azonban csak egyféle. Odafele a nulladik napon, július 12-én kezdik meg útjukat hajnalvándoraink, és a tábort követő hétfő reggelen, július 18-án térnek vissza ugyanazon az útvonalon.

A járatok pontos menetrendjéről a tábor előtt értesítjük a buszbérletet váltókat!

Hozzászólások

comments powered by Disqus