Így válts kedvezményesen jegyet Gombaszögre!

Szerző: Bilás Zsuzsanna

Ha Te is minden reggel úgy ébredsz, hogy megszámolod, hány nap van még hátra Gombaszögig, akkor van egy tippünk, hogy enyhítsd a honvágy tüneteit: már működik a jegyvásár, válts hát jegyet mihamarabb! Idén július 12-től 18-ig ismét lakója lehetsz a Gombaszögi Nyári Tábornak, amely ezúttal tizenegy éves kitérő után Krasznahorkaváralja helyett Gombaszögön kerül megrendezésre. S bár a helyszín változik, a hangulat és a színes programfelhozatal nem, úgyhogy érdemes időben tájékozódni az akciókról, és kiváltani a heti bérleteket!

Így válts jegyet Gombaszögre, ha a Lévai vagy a Tőketerebesi járás lakója vagy:

Ezen a nyáron Nektek kedvez a szerencse, feltéve ha a Lévai vagy a Tőketerebesi járás lakói vagytok, hiszen ezúttal Ti válthattok ingyen bérletet a táborba! Nincs más dolgotok, mint érkezésetekkor felmutatni a portán a lakcímmel ellátott személyi igazolványotokat, és máris élvezhetitek a gombaszögi levegőt! Ha a heti bérleten kívül mást is szeretnétek vásárolni (kajajegy, sátorjegy), előzetesen meg tudjátok tenni az internetes jegyvásár felületén. És hogy mégis hogy lesz ingyenes a belépőjegy? Csak be kell pötyögni a lakhely irányítószámát, és máris nullázódik a részvételi díj, így csak a sátorjegyet/kajajegyet kell kifizetni.

Hogy ne kelljen sorban állnod

Így válts 1 eurós jegyet Gombaszögre, ha veterán vagy:

A tavalyi évhez hasonlóan élhetsz azzal a lehetőséggel is, hogy csupán szimbolikus 1 euróért válthatod ki hetijegyedet. Elsősorban veterán táborozónak kell lenned, ami annyit jelent, hogy részt kellett, hogy vegyél a 2015-ös táboron, mégpedig hetijeggyel. Ha tavaly velünk tartottál, csupán annyi a dolgod, hogy keresel két olyan embert, akik tavaly kihagyták Gombaszöget. Kérd meg a két új táborozót, hogy először ők vegyék meg hetijegyüket, méghozzá úgy, hogy az ajánló mezőbe a Te e-mail címedet írják (lehetőleg azt, amelyet tavaly te is használtál a jegyvételhez). Ha mindketten teljesítették a kérésedet, kapsz az általuk megadott címre egy értesítést, miszerint már válthatsz 1 eurós jegyet a 2016-os táborra. Fontos, hogy az 1 eurós jegyedet június végéig váltsd ki. Ez a kedvezmény napijegyre nem, csupán az egész hetes bérletre érvényes!

Akkor se csüggedj, ha egyik kedvezmény feltételei sem érvényesek Rád. Május végéig 35 euróért válthatsz bérletet! Találkozzunk 2016-ban is Gombaszögön!

add meg a kép czímét

Hozzászólások

comments powered by Disqus