Adrenalin, versenyszellem, izgalom és a nyerni akarás vágya

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Csapatjáték

Nem lehet egy szóval leírni azt az érzést, amikor a tábor utolsó napján izgalommal eltelve – biztos vagyok benne, hogy egy hét versenyzés után máshogy nem is lehet – ott állsz a nagyszínpad előtt és várod, hogy a te csapatod nevét mondják ki utoljára. Az öröm mögött egy hét veríték, adrenalin, versenyszellem és az éjjel-nappal tartó nyerni akarás vágya rejlik. Ez nem más, mint a Gombaszögi csapatjáték, ahol egy hétre gyerekbőrbe bújhatsz, ahol a játékok legkülönfélébb felhozatából válogathatsz, ahol random emberekkel összekovácsolódtok és ahol kétszázan ordítják egyszerre, hogy: „kiskomám, ez bizony háború lesz!”

Az a mosoly, ami megjelenik a csapatok arcán egy feladat megoldása, vagy sikeres véghezvétele után, éltet minket, szervezőket. Mert van egy hely, ahol paintball a reggeli torna, söforgás a délutáni siesta és buborékfoci az esti előparty. Egy hely, ahol 6 napon keresztül a játékoké és a csapatoké a főszerep. Kell ennél több?

A játék pedig még közel sem ért véget!

A két csatolt dokumentumban megtaláljátok a 2015-ös kódfejtős játékunk (KLR) megoldásának menetét, valamint a különböző kódolt írásokhoz tartozó segítséget. Ha valaki szeretne bővebb, kielégítőbb információt, esetleg választ kapni a kérdéseire a játék kapcsán, akkor a gombaszögi oldalon keresztül Fekete Lászlónál lehet érdeklődni. Köszönjük szépen, hogy idén is velünk tartottatok!

Hozzászólások

comments powered by Disqus