Keressük a tábor legjobb fotóit!

Szerző: Høg Karin

Ott lapul a telefonodban vagy fényképezőgépedben a legjobb tábori fotó, csoportkép a legnagyobb partiarcokkal, a sátorállítás küzdelmeit megörökítő kordokumentum, festői tájkép, vagy épp a legszerelmetesebb pillanatot elcsípő fénykép?

jányok

Oszd meg velünk a képeidet, és még nyerhetsz is! A fotókat feltöltjük Gombaszög facebook-albumába és a honlapunk galériájába, a legjobb képeket beküldő verebeket pedig mindenféle gombaszögi ajándékkal, pólóval, és Afterparty belépővel jutalmazzuk, sőt a legeslegjobb képek bekerülnek a jövő évi táborban rendezendő kiállításra is! A díjakat több kategóriában osztjuk ki, attól függően, hogy milyen alkotások érkeznek be. Egy táborozó több fotót is beküldhet, szóval nincs korlát. Úgy az igazi, ha a képeknek adsz címet is! A képek beküldési határideje augusztus 7, péntek dél (12:00 CET).

fényfénykép Ezt a képet is egy táborzó, Lehocky Gábor lőtte

A fotókat a media@gombaszog.sk címre várjuk, vagy képfájlként csatolmányban (jpg, png), vagy elérési úttal (URL, az az a cím, amit a képre jobb gombbal kattintva Copy image URL, Kép URL-jének másolása menüre kattintva kapsz meg).

pandás csoportkép

Hozzászólások

comments powered by Disqus