Szimulációs társasjáték: egy nehéz döntés a hírszobában!

Szerző: Hangácsi István

Szereted a kihívásokat? Tudsz nyomás alatt fontos döntéseket hozni? Érdekel a világpolitika és az újságírás? Akkor nincs más hátra, mit jelentkezz július 15-én, szerdán, a Robert Capa Központ, a Kitekintő külpolitikai hírportál és Külpolitikai Újságírás Egyesület egyedi szimulációs társasjátékára!

Az eseményt Virágvölgyi István és Feledy Botond vezetik, akik hivatásból ismerik az efféle helyzeteket. Ne habozz sokat, hiszen csak az első 15 jelentkezőnek lesz alkalma részt venni ebben az egyedi játékban, kipróbálni magát – összedolgozva másokkal és felelősségteljes döntéseket hozni. Képzeld el, hogy elsőként és kizárólag a Te csapatod értesül egy világot megrengető hírről! Egy az egyben nyilvánosságra hoznád, vagy előbb értesítenétek a hatóságokat? Mindezt annak ellenére is, hogy tisztában vagytok a tettetek veszélyeivel és a kiváltható társadalmi hisztériával? Vajon hogyan kezelnéd a szerkesztőségen belüli ellentéteket, ha két táborra szakadna a csapat?

Mintegy két órán át belebújhatsz a hírszerkesztők mindennapjaiba, nem kell ehhez képzettség, csak dörzsöltség! A logika, a megérzések és a gyors felismerés itt most fontosabb, mint bármilyen újságírói vagy szakmai tapasztalat. Élvezetes és energikus, ingyen kávéval, tartalmas vitákkal és játszva tanulással. Iratkozz fel Kitekintő sátornál elhelyezett listára és élj át egy felejthetetlen élményt!

Hozzászólások

comments powered by Disqus