FELHÍVÁS – Te is bekerülhetsz a Vadalma irodalmi rovatába!!!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Mindened a betű? Szeretsz verset, rövidprózát írni? Esetleg tudsz is? Szeretnéd megmutatni magad és a szövegeidet? Ez esetben remek híre van számodra a Vadalma szerkesztőségének! Te is bekerülhetsz a lapba!

A Vadalma ugyan nem először indít irodalmi rovatot, de idén bevezet egy abszolút újdonságot. Ezen irodalmi rovatot ugyanis most először megnyitja a tábor összes résztvevője számára. Tehát: ragadj tollat, billentyűzetet, vagy túrd elő meglévő szövegeid, és juttasd el a Vadalmához, aztán figyeld a következő lapszámokat, mert bármelyikben felbukkanhatsz!

Mi a teendőd?

1) lépés: Először is, legyen szöveged. Vagy szövegeid. Hogy több éves, vagy csak egy napos, teljesen mindegy. Fontos! A beküldött műveiden okvetlenül tüntesd fel a címüket és neved is! Ezek hiányában sajnos nem áll módunkban leközölni az írásaidat. Mivel a Vadalma egy tábori lap, és nem több száz oldalas szöveggyűjtemény, sajnos kénytelenek vagyunk terjedelmi korlátot is szabni: amennyiben verset küldesz, a versek egyenként nem haladhatják meg a 20 sort, ha pedig prózát, azok pedig – szintén egyenként – a 400 szót (kb. egy-másfél oldal). További teendőid attól függnek, hogy még érkezésed előtt interneten, vagy érkezésed után személyesen szeretnéd eljuttatni hozzánk műveid.

2a) lépés: (ha az internetet választod, még otthon): Azokat a műveidet, melyeket egyszerre küldesz, egyetlen .doc vagy .rtf dokumentumba válogasd össze! A címüket a szövegtestbe írd, a dokumentum címe pedig a neved legyen! Ezt a dokumentumot csatolmányban küldd el a media@gombaszög.sk emailcímre, a tárgyba pedig a „Vadalma- irodalmi rovat” szöveget írd vagy másold be!

2b) lépés: (ha a tábori irodalomdobozt választod): A műveidet írd le egy papírlapra/söralátétre/bármire! Ha nem fér ki minden egyetlen lapra, az összesre írd rá a neved! A Médiasátor előtt találsz egy Irodalomdoboz feliratú, postaládaszerű alkalmatosságot. Ebbe kell beledobnod a műveket (függetlenül attól, hogy látsz-e médiasátrast a közelben)!

Mindkét esetben este 20:00 óra a lapzárta! Szeretettel várunk téged is az irodalmi rovatban!

Hozzászólások

comments powered by Disqus