Ettől falra mászol! – játék határok nélkül Gombaszögön

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Paintball, buborékfoci, iszapbirkózás – ha jártál már a Gombaszögi Nyári Táborban, tudod, hogy ezek kihagyhatatlan részletek. Ezt a rövid útmutatót ajánlott elolvasni fiókáknak és gyakorlott verebeknek egyaránt, mert idén rengeteg újdonsággal készülünk nektek júl. 14-20. között!

Már két kezünkön meg tudjuk számolni, hogy milyen keveset kell aludnunk (főleg nekünk, szervezőknek…) a tábor kezdetéig, ahol az előadásokon, koncerteken és pihenésen kívül közösségformáló játékok is várnak Benneteket!

Talán a legnagyobb durranás az idén az a kilenc méter magas mászófal lesz, amelynek tetejéről egy harminc méter hosszú kötélpályán mászkálhattok majd a Királyrét sátrai fölött. Lesz biztosítókötél, meg minden, de ha ennek ellenére is úgy gondoljátok, hogy tériszonyotok van, akkor sem kell csüggedni!

Ha a magasság helyett inkább a mélységet, vagy legalábbis a vizet preferáljátok, lehetőségetek lesz majd csobbanni a húsz négyzetméteres, szalmabála fallal ellátott medencében. Kezdő úszók, lábáztatók pedig kismedencéket is lelhetnek majd elszórtan a tábor különböző helyszínein. Hogy ne kapjatok napszúrást a “parton” feltétlenül csapjatok a csomagotok tetejére tökfödőt, napszemüveget, napernyőt, meg minden ilyesmit. Strandlabda, úszógumi, bármi jöhet!

A tavaly összetákolt óriáshintánk a Királyrét közepén stabilabb, mint valaha, csak győzzetek lecsapni rá.

Ha azt hittétek, itt vége, hát naaaaagyon nem! Négy csocsó asztal, egy pingpontasztal – ez mind lesz.

Ha részt vesztek a csapatjátékokban – már miért ne tennétek –, kipróbálhatjátok a labdarúgás jónéhány árnyalatát; rohangálhattok a haverotokkal összekötött bokával, vagy hatalmas buborékfejjel, hiszen ahogy tavaly, idén is lesz buborékfoci, természetesen tájfutás stafétával vegyítve, egészen fel a várig, iszapbirkózás, messzecsúszás, na meg persze paintball is.

A paintball felszereléseket kölcsönözzük, így minimális letét fejében lesz lehetőség használni őket – ezt a két sörre való összeget a csapatjátékok résztvevői a versenyszámok után visszakapják. A buborékfocit és a paintballt azok is kipróbálhatják, akik nem tagjai egyik csapatnak sem, ám számukra nem térül vissza az összeg. Kezdjétek hát el már most keresni a csapatotokat, hiszen az a letétpénz a tábor végén olyan lesz, mintha csak találtátok volna! ;)

Hát, kedves verebecskéim, ez mind csakis rátok vár a krasznahorkai vár árnyékában. Én már abban is elfáradtam, hogy ezt mind leírjaim Nektek, de szinte biztos vagyok benne, hogy vagytok olyan nyughatatlanok, hogy már most kutatjátok a sportcipőt, fürdőruhát, golyóálló mellényt.

Óriási szeretettel várunk Titeket, hogy összefutkossátok a Királyrét minden zugát! Találkozunk július 14-én!

Hozzászólások

comments powered by Disqus