Hogy lettem igazi gombaszögi a csapatjátéknak hála?

Szerző: gombaszog.sk

Kedves újonnan érkezők és törzslakók! Szeretném megosztani veletek történetem, hogy hogy is lett belőlem igazi "gombaszögi" veréb hála csapatjátékoknak, és azok jótékony közösségformáló hatásuknak.

Első alkalommal a táborban megjelenni vágyakozva, fiatalon és zsengén az klassz, kötelező szülői beleegyezéssel és egyedül … nos, hát kevésbé. Tudjuk az ismeretlen az vonzó és csábító a kaland, de nem túl mókás, ha a napot a füvön fekve töltöd az éjszakai koncertre várva, vagy épp nincs program, amire úgy igazán beülnél, és senkit sem ismersz és csak 17 vagy… (szóval ez voltam é - az első napon), de semmi baj! MERT:

A csapatjátékok garantáltan megdöntik az összes felmerülő aggályt, fokozzák a hangulatod és felejthetetlen élményekkel ajándékoznak meg. Szintén fontos, hogy egyfajta helyet is találsz általuk a táborban, megismerteted magad és Te is megismersz új embereket, akikkel talán nem csak egy hétre szól majd a kapcsolat. Nekem annó 2013 nyarán szerencsém volt a Csapassuk nevű kiscsoport (ó, mily ötletes) tagjaként megélni a tábort minden csínjával és cselszövésével, ami valamelyest engem is a közösség tagjává avatott és több életre szóló élménnyel gazdagított.

csapatjatek1

A játék a csapatotok furfangos és egyedi nevének kitervelésével kezdődik, a saját zászló megtervezésével és kivitelezésével folytatódik, melyet követ a csapatod karakteres logójának az aszfaltra festése, egy különleges fotó készítése, amelyen az összes tag szerepel és természetesen a műsoros bemutatkozás, ami eddigi tapasztalatim szerint kész móka és kacagás. Na ezek után indulnak be az izgalmasabbnál is izgalmasabb feladatok. Hogy csak párat említsek közülük: staféta, rejtvényfejtés, paintball és még sorolhatnánk.

Ezek természetesen egyáltalán nem ilyen szárazan, sőt… Egy valamit biztosan nem hagynak ki belőlük idén sem. A hideg arany nedűt, azt a keserű ambróziát a – biztos ti is kitaláltátok - SÖRT, aminek meghatározhatatlan mennyisége fogy el az üdítő játék közben.

sor

A gyerekcsíny sem maradhat el, így a tábor ideje alatt ér a zászlólopás, ami bizony bármilyen addigi felállást megváltoztathat és fokozza a játékkedvet, meg persze okot ad egy kiadós fogócskára is! A játék egyben a csapatok közti verseny is, hiszen a feladatokkal pontokat szerezhettek. A végeredményt szokásosan vasárnap hirdetik ki, a győztes csapatot pedig a híres vándor gomba- serleggel jutalmazzák!

Megéri a küzdelem! :)

Hozzászólások

comments powered by Disqus