Hívd elő a Csacsit!

Szerző: Sárga Szamár

Ismét készül a Sárga Szamár a Gombaszögi Nyári Táborba: tavalyhoz hasonlóan könyvsátorként fog működni, ahol olvasnivalót kölcsönözhetnek és vásárolhatnak majd a táborozók. Idén azonban bővül is sátor repertoárja: hagyományos sötétkamrás fotóműhely indul.

Gyere már elő… hát ez nem igaz… Szereted az izgalmat? Bírod a szürke árnyalatait? Meg szeretnél kóstolni többféle vegyszert is? Ha igennel válaszolsz, akkor nálunk a helyed!

A fotóműhely a tábor egész időtartama alatt fog működni, és többféle módszerrel fogunk képet készíteni. A hagyományos filmes módszer mellett többféle régebbi eljárást is prezentálunk, mint a cianotípia vagy a nedves kollódiumos eljárás. A héten profi fotós is csatlakozik majd hozzánk.

Sosem foglalkoztál még hagyományos fotós eljárásokkal? Ne aggasszon, szívesen megmutatjuk neked a mesterség csínját-bínját. Sőt, nem csak prezentálunk, hanem minden nap egy kihívást is tartogatunk számodra. Gyere! Fényképezz!

Hozzad el filmes gépedet, vagy amennyiben nincsen, porold le nagyszüleid, szüleid régi fényképezőgépét. Ha sem a padlás, sem a pince gyomra nem tartalmaz régi masinát, segítünk a beszerzésben. Utána nem marad más hátra, minthogy töltsd meg filmet, kattints, és hívd elő a Csacsit!

Ha szeretnél csatlakozni a Sárga Szamár fotóműhelyéhez a táborban, arra kérünk, hogy ezen az űrlapon keresztül regisztrálj

Itt pedig csatlakozhatsz az eseményhez.

Sárga Szamár

Hozzászólások

comments powered by Disqus