Csapatban a legjobb – verseny a Gomba Kupáért

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Paintball, fejtörők, tájfutás, csocsó, iszapbirkózás és gulyásfőzés – mindezek idén is szerepelnek majd a csapatjátékok programpontjai között. Miközben a csapatnevek között válogattok, nosztalgiázzatok egy vérbeli játékossal, aki így emlékszik vissza a korábbi versenyekre!

Ha voltál már a Gombaszögi Nyári Táborban, biztosan találkoztál velük. Talán akkor, amikor az előző éjszaka emlékdarabjait próbáltad összerakni, mint egy ezer darabos puzzle-t, vagy amikor a Királyréten kerested a korábban megismert új barátaid, esetleg az utolsó nap, amikor könnyek között, egymás nyakába borulva búcsúzkodtak egymástól. Az is megtörténhet, hogy eddig csak képeket láttál a táborról és a táborozókról, ez esetben biztosan szembetűnt a sok harminckettes vigyort ábrázoló fotó, amelyekről a képernyőn keresztül is átragad rád a jókedv. Kik ők, akik egész tábor alatt bírják szuflával? Akik reggel, amikor te még alig élsz, piros gombot vagy lila cipőfűzőt kérnek tőled? Ők bizony a csapatjátékosok!

A tizenkét tagú csapatba rendeződött fiúk, lányok, akiknek közös a céljuk, ez pedig a Gomba Kupa. A kupával járó elismerés a legügyesebb csapatot illeti meg, ezért márpedig érdemes küzdeni. A játékokat komoly tapasztalattal rendelkező szakértők állítják össze, a már klasszikus sörforgón vagy az iszapbirkózáson át a vizes pólóig, de kreativitást nem kímélve évről-évre új ügyességi játékokkal is meglepik a csapatokat. Apropó játékok! A legjobb reggeli ébresztő, amikor a tájfutáshoz szükség van még egy emberre, és az éppen te vagy!

A csapatjátékok korántsem élet-halál versenyről szólnak, hanem
szórakozásról, új barátok, új arcok megismeréséről is. A verseny folyamán megismerkedhettek a rivális csapatokkal is, hiszen vannak olyan számok is, amelyekben a csapatok összevonva versenyeznek, például a gulyásfőző verseny. A snapszer pedig külön szót érdemel, készüljetek fel, mert ez a kártyajáték nem ismer tréfát!

A játékok határok nélkül olcsó időpazarlásnak tűnhet ahhoz képest, amibe itt csöppenhetsz! Várjuk a ti csapatotok nevezését is a táborban - a kreatív csapatneveteken már most gondolkodhattok! Idén is kiderül, ki a legokosabb és legügyesebb a Gombaszögi Nyári Táborban!

Hozzászólások

comments powered by Disqus