Partibusszal nyugatról és keletről is!

Szerző: Mázik Orsolya

Hogy a nyugati végekről évek óta partibusz szállítja az utasokat Gombaszögre és vissza, nem újdonság. Idén viszont megnyitjuk a harmadik, keleti vonalat is Bodrogköznek és az Ung-vidéknek!

Miért ne kezdődjön Gombaszög már otthon? Nem lehet elég korán kezdeni! Mindemellett a partibusz egyenesen Gombaszögre visz, és onnan szállít haza, nem kell tehát a csatlakozásokkal bajlódni.

Íme a Gombaszögi Partibuszhálózat!

Partibusz térkép 2015

A ViziBusz Komáromból a Duna mellett, Párkányon át halad Krasznahorkáig, a felfedező KolomBusz Somorjáról megy Szerdahelyen és Újváron keresztül, a keleti BamBusz pedig Királyhelmecről indul, tesz egy vargabetűt Nagykapos felé, és onnan irány Krasznahorka! A buszok a jelzett állomásokon, és megfelelő mennyiségű igény esetén más, útba eső helyen is megállnak. Így Dél-Szlovákia legnagyobb részét lefedi a Gombaszögi Partibuszhálózat! Ennélfogva egészen biztos, hogy neked is közel van az egyik állomás, ahol felpattanhatsz valamelyik járgányra! Még csak átszállni sem kell, és a jó hangulat is garantált.

A partibuszra a hamarosan induló internetes jegyelővételi felületen tudsz jegyet váltani a belépőd mellé, fizetni pedig kényelmesen, bankkártyával tudsz! A nyugati buszok 26, a keleti busz 14 euróba kerül oda-vissza. A járatok odafelé a nulladik napon (július 14., kedd) indulnak, és a tábor utáni reggel (július 20, hétfő) térnek vissza. A pontos menetrendet a tábor közeledtével függesztjük ki. Amennyiben kérdésed van az utazással, a megállókkal, foglalással, vagy bármi mással kapcsolatban, fordulj hozzánk az utazas@gombaszog.sk címen!

Hozzászólások

comments powered by Disqus