Ingyenes belépőjegy a Losonci és a Nagykürtösi járás lakóinak!

Szerző: Høg Karin

ingyenjaras

Már tűkön ülve várod, mikor válthatsz jegyet a július 14-én rajtoló Gombaszögi Nyári Táborba? Mindemellett a Losonci vagy a Nagykürtösi járás lakója vagy? Ha két igen a válasz duplán jó hírünk van! Az online jegyvásár hamarosan indul, és a már hagyományos akció keretében idén a Losonci és a Nagykürtösi járás lakói számára lesz ingyenes a belépés a táborba. Az elmúlt két évben a Nagymihályi-, Szenci és a Nyitrai járás továbbá Pozsony város lakosai voltak abban a szerencsés helyzetben, hogy ingyenes belépővel táborozhattak. A fellépő zenekarok nevei is lassacskán napvilágra kerülnek. Idén olyan remek zenekarok koncertjein tombolhattok, mint a Kaukázus, Kiscsillag, Brains, Ghymes, vagy a Jóvilágvan, de a fellépők listája még korántsem végleges.

Az ingyen járások akciójának célja az, hogy a peremvidékeken élő magyar fiatalok számára megkönnyítsük az eljutást a felvidéki ifjúság legnagyobb találkozóhelyére, szabadegyetemére és fesztiváljára, a Gombaszögi Nyári Táborba. Hiszen a nyár ezen egy hete tökéletes közegként szolgál, hogy együtt művelődhessünk, és bulizhassunk, életre szóló barátságokat kössünk vagy épp szerelembe essünk. Táborunk egyik leginkább kiemelt célja viszont az, hogy közösséget formáljon, miközben mindenki kedvére válogathat a magyar közéleti, kulturális, tudományos, zenei programok és vetélkedők között.

A Losonci és a Nagykürtösi járásokból érkezőknek nincs más dolguk, mint a tábori portán felmutatni az állandó lakcímet igazoló személyi igazolványt, és máris kézhez kaphatják az ingyenes hetijegyet a táborba. Aki a honlapunkon az elővételi rendszeren szeretne további kiegészítő jegyeket (sátorjegy, buszjegy) vásárolni, annak a megfelelő irányítószám megadása után nullázódik a belépőjegy ára.

Tábori kvíz és hűségprogram

Azok se búslakodjanak sokáig, akik nem ezekből a járásokból érkeznek, hiszen nekik is lehetőségük nyílik ingyen jegyhez jutni. Elég bekapcsolódniuk a tábori kvízbe, és résen lenni. A helyes válaszok száma nagyban befolyásolja a nyerési esélyeket, így érdemes átböngészni honlapunkat és Facebook oldalunkat egyaránt. Ráadásul ha tavaly részt vettél a táborban, és két új ismerősöd vagy barátod rád hivatkozva jegyet vált, idén hűségprogramunk keretében egy euróért juthat egész hetes bérlethez. Ezzel kapcsolatban bővebb információt itt találsz.

Gombaszögi legek

Tavaly a Gombaszögi Nyári Tábor ismét rekordot döntött a napi látogatószámot összeadva mintegy nyolcezer résztvevővel. A táborba Szlovákia összes magyarlakta területéről érkeztek Pozsonytól egészen Kistárkányig. Több mint százötven program várta a táborozókat, amelyek között voltak közéleti panelbeszélgetések, utazási beszámolók, művészeti és színházi előadások, csapatjátékok és egyaránt frenetikus esti koncertek is. A múlt nyáron a tábor keretein belül a Krasznahorkai vár egy óriási ölelésben részesült egy csaknem ezerötszáz létszámú tömegtől. A tavalyi tábor másik újdonsága a Szlovákiai Magyar Dal Napja elnevezésű minifesztivál volt, amely lehetőséget nyújtott felvidéki zenekaroknak, hogy profi körülmények között léphessenek színpadra. Ez a „fesztivál a fesztiválban” idén is a programpontok között szerepel.

Bővebb információért, és újdonságokért kattints Facebook oldalunkra vagy Twittercsatornánkra.

Hozzászólások

comments powered by Disqus