Voltál tavaly? Idén ingyen jöhetsz Gombaszögre!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Idén ingyen jöhetsz Gombaszögre

Szimbolikus 1 euróért válthatsz bérletet a Gombaszögi Nyári Táborba, ha voltál tavaly, és van legalább két olyan barát a tarsolyodban, akik 2014-ben nem hódították meg Krasznahorkaváralját.

Akik a 2014-es táborba hetijegyet váltottak, most a rengeteg élmény mellett egy óriási lehetőséggel is gazdagodnak, ugyanis idén elég, ha szereznek maguk mellé két olyan személyt, akik tavaly nem vettek részt a Gombaszögi Nyári Táborban, és szimbolikus egy euróért vehetik meg a bérletet az idei Gombaszögre.

Így szerezz ingyen bérletet a 2015-ös Gombaszögi Nyári Táborba:

  • Szólj két barátodnak, akik tavaly nem vettek részt a táborban, és kérd meg őket, hogy váltsanak online heti bérletet.
  • Add meg nekik azt az e-mail címedet, amelyet 2014-ben használtál az online jegyvásárláskor. Ez azért fontos, mert ez alapján tudjuk igazolni, hogy tavaly ott voltál, és ez alapján kapod idén az ingyen jegyet.
  • Mindkét újonc barátod az online jegyvásárláskor ezt az e-mail címedet adja meg az elektronikus jegyárusító rendszernek.
  • Miután a két újonc barátod megvette a jegyét, mi leellenőrizzük, hogy valóban új táborozók-e, és te régi, és ha minden rendben van, egy értesítést kapsz az e-mail címedre. Az egy eurós jegy vásárlására ezután lehetséges.
  • A jegyelővételnél te is add meg azt az e-mail címedet, amit újonc barátaid a te elérhetőségedként írtak be az elektonikus jegyárusító rendszerbe.
  • Az akció május 31-ig tart, addig kell a barátaidnak és neked is megvásárolni a jegyet.
  • A megspórolt pénzből vegyél két sört a haveroknak! :)
  • Ha bármilyen kérdésed van (elfelejtetted az e-mail címed, nem tudod, voltál-e tavaly, stb :)), bátran fordulj hozzánk a jegyek@gombaszog.sk címen!

Az imént vázolt módon túl egy másik lehetőséged is nyílik ingyen jegyhez jutni. Nincs más dolgod, mint bekapcsolódni a tábori kvízbe, és megválaszolni néhány, a táborral kapcsolatos kérdést. A helyes válaszok száma nagyban befolyásolja a nyerési esélyeket, így érdemes átböngészni a tábor Facebook oldalát és honlapunkat egyaránt.

A tábor zenei programjából már néhány részlet is napvilágra került. Kedden a Kicsi Hang *szlovákiai magyar verséneklő együttes és a komáromi *ZsEB zenekar lép fel, csütörtökön a Brains és a tábor rezidens zenekara, a Jóvilágvan játszik majd. Pénteken pedig a füleki Musí Byť! és Lovasi András Kiscsillag nevű zenekara áll a tábor színpadára. A további napok fellépőit is hamarosan megismerheti a közönség, érdemes ezért is követni a tábor facebook-oldalát és honlapját!

Ragadd meg a remek alkalmat és a két jó barátot, és találkozzunk július 14. és 20. között Krasznahorkaváralján!

A hűségprogram feltételei:

  1. Egy eurós heti bérletet válthat interneten az a régi táborozó, akinek az e-mail címére kettő új táborozó hivatkozott az internetes jegyelővételi rendszerben.
  2. Régi táborozónak számít az, aki a 2014-es Gombaszögi Nyári Táborba egész hetes belépőjegyet vásárolt elővételben vagy a helyszínen.
  3. Új táborozónak számít az, aki a 2014-es Gombaszögi Nyári Táborban nem vett részt, sem megvásárolt heti- vagy napijeggyel, sem ingyenes jeggyel, sem vendégként vagy szervezőként (ez alól kivétel az egynapos koncertjegy és az egy eurós helyi kedvezményes jegy).
  4. Nem ajánlhat régi táborozót az, aki a 2015-ös táborba más kedvezményes illetve ingyenjeggyel érkezik.
  5. Egy új táborozó csak egy régi táborozóra hivatkozhat.
  6. Az ajánlást utólag nem lehet megváltoztatni.
  7. A kedvezményes hetijegy csak internetes elővételben vásárolható meg.
  8. A kedvezményes hetijegy azután vásárolható meg, hogy az Ügyfélszolgálatunk jóváhagyta az ajánlásokat és erről a régi táborozót e-mailben értesítette.
  9. A kedvezmény csak a hetijegyre vonatkozik, a tábori partybuszra és a szállásra, sátorjegyre nem.
  10. A szervezők nem vállalnak felelősséget helytelenül megadott adatokért.
  11. A kedvezményben résztvevő táborozók személyazonosságát a portán ellenőrzik, helytelen. adatok esetén a kedvezményt visszavonhatják.
  12. A kedvezményre való jogosultságot a tábor szervezői ellenőrzik és saját hatáskörben dönthetnek róla.

Hozzászólások

comments powered by Disqus